Duik in de betoverende wereld van magie met onze Magic 101 serie, perfect voor iedereen die hun eerste stappen willen zetten in de kunst van het goochelen. Deze reeks biedt de essentiƫle hulpmiddelen en trucs die je nodig hebt om snel vaardigheden te ontwikkelen en elk publiek te fascineren.

Bekijk onze Magic 101-collectie!

Leren goochelen met Magic 101!

Leren goochelen was nog nooit zo leuk en toegankelijk met de Magic 101-serie! Deze serie is perfect voor beginnende goochelaars van jong en oud die de kunst van het goochelen willen beheersen. Alle Magic 101 producten bevatten een stap-voor-stap uitleg (Nederlandstalig!) waarmee je eenvoudig verschillende trucs kunt leren en uitvoeren. Of je nu net begint of al een beetje ervaring hebt, de duidelijke instructies en visuele ondersteuning zorgen ervoor dat iedereen snel de basisprincipes onder de knie krijgt.

Met Magic 101 leer je niet alleen de geheimen achter klassieke goocheltrucs, maar ontdek je ook nieuwe en verrassende trucs die je vrienden en familie zullen verbazen. De serie is ontworpen om goochelen leuk en interactief te maken, met handige tips en trucs om je vaardigheden te verbeteren. Begin vandaag nog met leren goochelen en ervaar de magie van Magic 101! Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een echte goochelaar te worden.

Ben jij klaar voor dit avontuur?

Team Premium Magic!

klik hier voor instructievideo's