De tips van Sven

Sven Bosch, ook wel bekend als de Biergoochelaar, is de eigenaar van The Premium Magic Store. Sven heeft zich gespecialiseerd in het goochelen voor volwassenen en doet voornamelijk close-up en mentalisme.

Met zijn Biergoochelaar act is Sven voornamelijk te vinden op bedrijfsfeesten, festivals, verjaardagen en vrijgezellenfeesten.

Sven goochelt al ruim 10 jaar en heeft in deze tijd behoorlijk wat trucs geleerd, zeker nadat onze goochelwinkel geopend is. Ontdek in dit artikel alle tips die Sven je graag mee wilt geven.

Zoals de meesten weten is Sven een creatief persoon die graag zijn trucs of routines graag een eigen twist geeft.

Mijn favoriete producten uit de winkel!

Aanbevolen boek

Mythology Codex: niet voor niets is dit ons best verkochte boek in de winkel! Mythology Codex is ten eerste prachtig om te zien maar staat belangrijker nog bomvol fantastische en praktische routines van Phill Smith. Veel dual reality waar ik persoonlijk erg van hou. Een prijzig boek, maar wat mij betreft het zeker waard!

Aanbevolen Kaartspel

DMC Forest Green: dit kaartspel heb ik altijd bij me. Altijd. Het is een gemarkeerd kaartspel dat er ook nog eens prachtig uitziet. Dit kaartspel is ook ontworpen door Phill Smith en het markeringssysteem is enorm slim! Met dit kaartspel kun je zo ontzettend veel gave routines doen. Daarom is het ook mijn favoriet. 

Aanbevolen Gadget

SB/Timesmith Watch: zou ik je één gadget mogen aanraden, dan is het de SB Watch. Deze horloges zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en je kunt er zo ontzettend veel mee! En wat wellicht het beste is? Het is compatible met heel veel andere electronische trucs. Dit maakt jouw act nóg sterker.

Favoriete goochelaar: Doc Eason

Het klinkt wellicht als een rare keuze. Maar zoek eens het werk op van Doc Eason! In Amerika staat deze goochelaar bekend als bar goochelaar. Iets wat wij in Nederland niet kennen. Dit is iets wat ik in Nederland nog wel eens groot wil maken.

Bekijk een product van Doc Eason