Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

De tips van … Sven

Wie is Sven?

Sven Bosch, ook wel bekend als de Biergoochelaar, is de eigenaar van The Premium Magic Store. Sven heeft zich gespecialiseerd in het goochelen voor volwassenen en doet voornamelijk close-up en mentalisme.

Met zijn Biergoochelaar act is Sven voornamelijk te vinden op bedrijfsfeesten, festivals, verjaardagen en vrijgezellenfeesten.

Sven goochelt al ruim 10 jaar en heeft in deze tijd behoorlijk wat trucs geleerd, zeker nadat onze goochelwinkel geopend is. Ontdek in dit artikel alle tips die Sven je graag mee wil geven.

Zoals de meesten weten is Sven een creatief persoon die graag zijn trucs of routines graag een eigen twist geeft.

Mijn beste trucs!

Fiber Optics Extended

Deze DVD is een lange tijd uit de maak geweest. Gelukkig is hij weer terug in productie want ik kan deze DVD iedereen aanraden! Deze touwenroutine zit vast in mijn repertoire en is geschikt van close-up tot op het podium.

World's Most Dangerous Card Trick

 ook deze zit vast in mijn repertoire. Ik heb een act passend op muziek gecreëerd en ontvang altijd lovende reacties over deze routine. Een echte aanrader!

Infinity Wine

dit is een truc waar je publiek echt de vinger NIET op kan leggen. Je vult helder water in een wijnglas en het verandert spontaan in rode wijn. En het mooiste? Je kunt het blijven herhalen en herhalen

Turbo Stick

Ook dit effeect zit vast in mijn repertoire. Erg makkelijk om uit te voeren, maar je publiek staat met open mond te kijken! Ik heb er een volledige act om gebouwd die perfect past bij de Biergoochelaar.

Aanbevolen boek

Mythology Codex: niet voor niets is dit ons best verkochte boek in de winkel! Mythology Codex is ten eerste prachtig om te zien maar staat belangrijker nog bomvol fantastische en praktische routines van Phill Smith. Veel dual reality waar ik persoonlijk erg van hou. Een prijzig boek, maar wat mij betreft het zeker waard!

Aanbevolen kaartspel

DMC Forest Green: dit kaartspel heb ik altijd bij me. Altijd. Het is een gemarkeerd kaartspel dat er ook nog eens prachtig uitziet. Dit kaartspel is ook ontworpen door Phill Smith en het markeringssysteem is enorm slim! Met dit kaartspel kun je zo ontzettend veel gave routines doen. Daarom is het ook mijn favoriet. 

Aanbevolen gadget

SB/Timesmith Watch: zou ik je één gadget mogen aanraden, dan is het de SB Watch. Deze horloges zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en je kunt er zo ontzettend veel mee! En wat wellicht het beste is? Het is compatible met heel veel andere electronische trucs. Dit maakt jouw act nóg sterker.