De tips van Patrick

Patrick Jason is sinds 2022 een vast gezicht in de Premium Magic Store en je kunt hem regelmatig als verkoper en vormgever in de winkel tegenkomen. Zijn carrière op goochelgebied is in een stroomversnelling beland sinds hij de eerste keer binnenstapte bij de nieuwe locatie van de winkel, door het enthousiasme van eigenaar Sven. Geïnteresseerd in methodiek, maar vooral ook technologie achter trucs zorgt ervoor dat hij in korte tijd ontzettend veel trucs heeft bijgeleerd en toepast op zowel het podium als tijdens zijn workshops over magic.

Naast goochelaar is Patrick grafisch ontwerper, cameraman en voormalig tattoo artist. Zijn grafische skills kan hij goed kwijt bij de Premium Magic Store. Zo heeft hij o.a. de nieuwe stickers die bij jouw volgende bestelling komen ontworpen, maar ook wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuw logo, dan moet je bij hem zijn. Ook staat hij regelmatig op het podium met zijn eigen muzikale act en geeft hij naast magic workshops ook workshops over o.a. tattoo, design en muziek op scholen en bij bedrijfsevents.

Mijn favoriete producten uit de winkel

AANBEVOLEN EIGEN TRUC

Premium Branding: Als grafisch ontwerper / voormalig tattoo artist ben ik ontzettend trots dat we dit aanbieden via de Premium Magic Store. Wil jij een professionele uitstraling voor jouw magic act, dan ga ik graag aan de slag om een uniek en hedendaags logo te ontwerpen wat écht past bij jouw doelgroep en uitstraling van je act. Uiteraard zijn visitekaartjes, bestickering etc. geen enkel probleem.

Aanbevolen kaartspel

Cohorts v2 Red: Een mooi, klassiek ogend en subtiel gemarkeerd kaartspel in mijn favoriete kleur; rood. Dit is uiteraard 1 van de 2 kleuren van de bekende bicycle kaarten, dus herkenbaar voor spectators. Daarnaast heeft deze kleur naar mijn mening een mooi contrast op een groene close-up pad, die standaard meegaat naar al mijn gigs. De markering is erg onopvallend én er zit een double backer en duplicate card standaard in het doosje.

Aanbevolen gadget

Intuition by Joâo Miranda: Een Sharpie met een magneetsensor! Één van de briljante uitvindingen van mr. Miranda. Wil je een which hand routine uitvoeren zonder na te denken, of een versie van de ‘nail game’ spelen waarbij je iemands telefoon met een hamer lijkt kapot te slaan? Deze onschuldig ogende Sharpie biedt ontzettend veel mogelijkheden.