Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

De tips van … Danique

Wie is Danique?

Danique is samen met Sven de eigenaar van The Premium Magic Store. Hoewel Danique niet perse goochelt, weet Danique er wel enorm veel vanaf. 

Danique werkt voornamelijk aan de website, social media en de bestellingen van The Premium Magic Store. Sven verzorgt meestal de klanten in de winkel van advies, maar Danique kan er natuurlijk ook een aantal trucs uit de winkel. 

Ben je nog een beginnende goochelaar? Dan zijn de tips op deze pagina erg geschikt voor je! Dit zijn trucs die vrij makkelijk in gebruik zijn en (volgens Danique) toch een enorm leuk effect hebben op je publiek! 

 

Mijn favoriete trucs!

Ignite

een aansteker waarmee je spullen kunt produceren óf laten verdwijnen. Erg makkelijk in gebruik en je hebt meteen de aandacht van je publiek door de enorme vlam die eruit komt!

Bottle – Mickaël Chatelain

Bottle vind ik een norm leuk effect omdat het super visueel is! Je publiek zal er echt niets van begrijpen wanneer je een munt dóór glas heen slaat!

Box Office

 ik ben een enorme filmliefhebber, dus dit is een truc die precies in mijn straatje past! Een leuk mentalistisch effect dat niet zo zwaar is. Je publiek trekt een willekeurige kaart en kiest er een film van uit. Jij weet precies welke het is!

Fully Naked ESP Cards:

SP kaarten, maar dan zó gemaakt dat je publiek niets vermoedt! We kennen allemaal ESPionage, vaak hoor je achteraf: er zal wel iets op de achterkant staan. Klopt, maar dat is nu verleden tijd met Fully Naked ESP Cards.

Aanbevolen eigen truc

Chef’s Choice: samen met Martijn van Berkel heben we Chef’s Choice uitgebracht. Dit vind ik een enrom leuk effect voor het podium en ik heb bovendien erg veel plezier gehad in het ontwerpen en designen van de truc! Een aanrader!

Aanbevolen kaartspel

Neil Patrick Harris Playing Cards: hier komt mijn liefde voor films en series weer in terug. Neil Patrick Harris speelt Barney Stinson in de tv-serie How I Met Your Mother, één van mijn favoriete series ooit! Geen moeilijk keuze dus! P.s. Er zit ook nog een puzzel in!

Aanbevolen app

The Stranger: The Stanger is een onwijs gave app waarbij de mogelijkheden oneindig zijn! Het idee is simpel: je belt een compleet vreemde op en die weet precies te vertellen welke kaart, nummer of  woord de toeschouwer in zijn hoofd heeft. De methode? Geniaal.