De tips van Danique

Danique is samen met Sven de eigenaar van The Premium Magic Store. Hoewel Danique niet perse goochelt, weet Danique er wel enorm veel vanaf. 

Danique werkt voornamelijk aan de website, social media en de bestellingen van The Premium Magic Store. Sven verzorgt meestal de klanten in de winkel van advies, maar Danique kan er natuurlijk ook een aantal trucs uit de winkel. 

Ben je nog een beginnende goochelaar? Dan zijn de tips op deze pagina erg geschikt voor je! Dit zijn trucs die vrij makkelijk in gebruik zijn en (volgens Danique) toch een enorm leuk effect hebben op je publiek! 

Mijn favoriete producten uit de winkel!

Aanbevolen Eigen truc

Chef’s Choice: samen met Martijn van Berkel heben we Chef’s Choice uitgebracht. Dit vind ik een enrom leuk effect voor het podium en ik heb bovendien erg veel plezier gehad in het ontwerpen en designen van de truc! Een aanrader!

Aanbevolen Kaartspel

Neil Patrick Harris Playing Cards: hier komt mijn liefde voor films en series weer in terug. Neil Patrick Harris speelt Barney Stinson in de tv-serie How I Met Your Mother, één van mijn favoriete series ooit! Geen moeilijk keuze dus! P.s. Er zit ook nog een puzzel in!

Aanbevolen APP

The Stranger: The Stanger is een onwijs gave app waarbij de mogelijkheden oneindig zijn! Het idee is simpel: je belt een compleet vreemde op en die weet precies te vertellen welke kaart, nummer of  woord de toeschouwer in zijn hoofd heeft. De methode? Geniaal.