About Us

The Premium Magic Store wordt gerund door Sven Bosch, een jonge professionele goochelaar. Sven is ondertussen al vrij bekend met zijn Vorst&Bosch matten en tafels, die over de hele wereld verkocht worden. Toen Sven de kans kreeg om een eigen goochelwinkel te openen, heeft hij deze kans met beide handen aangenomen. Met zijn eigen visie en zijn oog voor detail heeft Sven een Magic Shop opgezet zoals we die in Nederland en België of zelfs Europa niet kennen. 

Onze Visie

Onze visie is eigenlijk heel simpel samen te vatten: wij streven naar het bieden van de beste producten en de beste service. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie! Hoe we dat doen? Wij nemen alleen producten in de winkel waarvan wij vinden dat ze de juiste kwaliteit hebben en producten die voldoen aan onze maatstaf. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de klant juist te helpen, door voldoende tijd voor de klant te nemen en hem of haar passende adviezen te geven. 

Onze Premium Community

Als Premium Magician kies je voor kwaliteit, vakkundigheid en maatschappelijke betrokkenheid.
Met onze ervaring als professioneel goochelaar begrijpen we welke producten bij jouw wensen passen. En met jouw aankoop bij The Premium Magic Store steun je goede doelen zoals Magic Care.

Kan ik ook een Premium Magician worden? Ja, The Premium Magicstore is er voor de professional, de beginnende goochelaar en de gedreven hobbyist.

Word lid van the Premium magicians facebook groep

The Honest Way

The Premium Magic Store verkoopt alleen officiële goocheltrucs.

Wij rommelen niet met namaak-producten, replica’s of onofficiële producten. Wij hebben respect voor de bedenkers en uitgevers van trucs en ideeën. Deze bedenkers geven wij graag de welverdiende credits.