Who we are

ABOUT US

4.000+

5.000+

3

100%

About us

Welkom bij The Premium Magic Store, een plek waar magie tot leven komt onder de bezielende leiding van Sven Bosch. Deze jonge en professionele goochelaar heeft al een behoorlijke reputatie opgebouwd met zijn exclusieve Vorst&Bosch matten en tafels, die hun weg vinden naar liefhebbers over de hele wereld. De opening van zijn eigen goochelwinkel was een droom die werkelijkheid werd; een kans die Sven met open armen en vol enthousiasme heeft gegrepen. Met een unieke visie en een ongeëvenaard oog voor detail heeft hij een Magic Shop gecreëerd die zijn gelijke niet kent in Nederland, België, of zelfs heel Europa.

Meet the team

Sven bosch
eigenaar

Danique boer
eigenaar

patrick jason
medewerker

Nora
Lieve waakhond

Onze visie

Onze visie is eigenlijk heel simpel samen te vatten: wij streven naar het bieden van de beste producten en de beste service. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie! Hoe we dat doen? Wij nemen alleen producten in de winkel waarvan wij vinden dat ze de juiste kwaliteit hebben en producten die voldoen aan onze maatstaf. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de klant juist te helpen, door voldoende tijd voor de klant te nemen en hem of haar passende adviezen te geven.

Onze Premium Community

Bij The Premium Magic Store koesteren we een diepe passie voor het behouden van de jeugdigheid en populariteit van het betoverende vak van goochelen. We zijn toegewijd aan het verspreiden van de magie en het toegankelijk maken ervan voor een breder publiek. Kiezen voor The Premium Magic Store betekent kiezen voor een merk dat staat voor kwaliteit, expertise en een sterke maatschappelijke betrokkenheid.

The Premium Magic Store verwelkomt iedereen met een hart voor goochelen – of je nu een  professional bent, net begint met je goochelavontuur, of een enthousiaste hobbyist bent.

word lid van onze facebook-groep

The Honest Way

The Premium Magic Store verkoopt alleen officiële goocheltrucs. Wij rommelen niet met namaak-producten, replica’s of onofficiële producten. Wij hebben respect voor de bedenkers en uitgevers van trucs en ideeën. Deze bedenkers geven wij graag de welverdiende credits.

Vorst&Bosch en Green Lemon

The Premium Magic Store onderscheidt zich niet alleen als een verkooppunt voor goocheltrucs en -producten. Met trots presenteren we Vorst&Bosch, ons ambachtelijke merk dat gespecialiseerd is in handgemaakte goocheltafels en -matten. Elke tafel en mat van Vorst&Bosch is een meesterwerk op zich, volledig aan te passen aan de wensen van de goochelaar.  

Daarnaast brengen we onder de naam Green Lemon onze eigen goocheltrucs op de markt. Deze trucs worden in huis ontwikkeld, vaak in samenwerking met nationale en internationale goochelaars. Eigenlijk zijn we dus drie bedrijven in eén! 

Let’s get in touch!

Go to contact