Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

About Premium Magic Store

Over ons

The Premium Magic Store wordt gerund door Sven Bosch, een jonge professionele goochelaar. Sven is ondertussen al vrij bekend met zijn Vorst&Bosch matten en tafels, die over de hele wereld verkocht worden. Toen Sven de kans kreeg om een eigen goochelwinkel te openen, heeft hij deze kans met beide handen aangenomen. Met zijn eigen visie en zijn oog voor detail heeft Sven een Magic Shop opgezet zoals we die in Nederland en België of zelfs Europa niet kennen. 

Onze visie

Onze visie is eigenlijk heel simpel samen te vatten: wij streven naar het bieden van de beste producten en de beste service. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie! Hoe we dat doen? Wij nemen alleen producten in de winkel waarvan wij vinden dat ze de juiste kwaliteit hebben en producten die voldoen aan onze maatstaf. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de klant juist te helpen, door voldoende tijd voor de klant te nemen en hem of haar passende adviezen te geven. 

Alleen officiële producten

The Premium Magic Store verkoopt alleen officiële goocheltrucs. Wij rommelen niet met namaak-producten, replica’s of onofficiële producten die bijvoorbeeld in China nagemaakt worden. Wij hebben respect voor de bedenkers en uitgevers van trucs en ideeën, en deze bedenkers geven wij graag de welverdiende credits. Producten die in China bedacht en ontwikkeld worden, kunnen wij natuurlijk wel verkopen. 

Onze community

Naast het bieden van de beste producten en de beste service is er nog één ding wat wij erg belangrijk vinden: het helpen van de community. De goochel-community is erg hecht, en daar willen wij graag iets voor betekenen. Met de community in ons achterhoofd, hebben wij de winkel met een huiselijke sfeer ingericht. Wanneer je de winkel instapt, geeft de warme, gezellige winkel het gevoel van thuiskomen. Wij willen graag een ontmoetingsplek worden voor alle goochelaars van Nederland en België, waar iedereen zich thuis voelt. Wij heten je graag welkom met onze Brabantse gastvrijheid en een goede kop koffie! 

Meet the team:

Heb je een vraag? We helpen je graag!

6 + 6 =