Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Welkom bij Premium Time!

Premium Time is de leukste product review show van Nederland! Tijdens Premium Time nemen we een aantal goochel producten onder de loep en bekijken we de voor- en nadelen van ieder product. Tevens kijken we in hoeverre de truc echt gebruikt kan worden tijdens een optreden en of we de truc zelf in ons repertoire zouden nemen. Om de beoordelingen/reviews duidelijk te maken werken we met een leuk systeem: de duimspitsen-beoordeling. Ieder product ontvangt 1 tot 5 duimen, waarbij 1 duim dus duidelijk een slecht beoordeeld product, en bij 5 sterren vinden we het een topproduct!

Bekijk de nieuwste aflevering hier:

Waarom kijken naar Premium Time?

Expertise

In Premium Time neemt Sven Bosch verschillende goocheltrucs onder de loep. Sven is zelf al jaren goochelaar en heeft tegenwoordig een behoorlijke kennis van goocheltrucs die hij zeker kan gebruiken bij het beoordelen van producten!

Eerlijke reviews

Onze reviews zijn eerlijk. Is een truc écht niet goed, of klopt de prijs-kwaliteit verhouding niet? Dan vermelden wij dit eerlijk. In tegenstelling tot andere reviews zeggen wij waar het op staat. Daar hebben wij meer aan, en jij ook natuurlijk!

Duimspitsen

Zoals hierboven al beschreven staat, worden de producten aan het eind beoordeeld door er 1 tot 5 duimspitsen aan te geven. Dit zorgt voor een vlotte en losse beoordeling, die erg leuk is om te bekijken!

Bekijk hier alle afleveringen:

Bekijk hier de afleveringen in de oude winkel: