Premium Time!

Welkom bij Premium Time: de review show van The Premium Magic Store

Premium Time is de leukste product reviews van Nederland! Tijdens Premium Time nemen we een aantal goochel- producten onder de loep en bekijken we de voor- en nadelen van ieder product. Tevens kijken we in hoeverre de truc echt gebruikt kan worden tijdens een optreden en of we de truc zelf in ons repertoire zouden nemen. Om de beoordelingen/reviews duidelijk te maken werken we met een leuk systeem: de duimspitsen-beoordeling. Ieder product ontvangt 1 tot 5 duimen, waarbij 1 duim dus duidelijk een slecht beoordeeld product, en bij 5 sterren vinden we het een topproduct!

Hieronder staan nog enkele punten die Premium Time zo leuk maakt!

Expertise

In Premium Time neemt Sven Bosch verschillende goocheltrucs onder de loep. Sven is zelf al jaren goochelaar en heeft tegenwoordig een behoorlijke kennis van goocheltrucs die hij zeker kan gebruiken bij het beoordelen van producten!

Eerlijke reviews

Onze reviews zijn eerlijk. Is een truc écht niet goed, of klopt de prijs-kwaliteit verhouding niet? Dan vermelden wij dit eerlijk. In tegenstelling tot andere reviews zeggen wij waar het op staat. Daar hebben wij meer aan, en jij ook natuurlijk!

Duimspitsen

Zoals hierboven al beschreven staat, worden de producten aan het eind beoordeeld door er 1 tot 5 duimspitsen aan te geven. Dit zorgt voor een vlotte en losse beoordeling, die erg leuk is om te bekijken!

Beginnen

Ben je beginnende goochelaar? Perfect! Bekijk de reviews en ontdek snel welke effecten je wel of niet leuk zou vinden! In de reviews wordt snel duidelijk of het een makkelijke of moeilijke truc is en wat dus geschikt is voor jou als je wilt leren goochelen!

PREMIUM TIME #1

Bekijk de eerste Premium Time met als gast Marc Woods. We bekijken Rainbow Pro, Hot Lite en de Fully Naked ESP Cards. 

PREMIUM TIME #2

Premium Time op zijn allerbest. Lekker vlot en leuke demonstraties met deze keer Inferno, Animal Tarot, en iDrop.

PREMIUM TIME #3

In Premium Time #3 bespreken Sven en gast Magic Mike (bekend van Holland’s Got Talent) Debut, Card on the Ceiling en Impact!

PREMIUM TIME #4

Daar zijn we weer. Dit keer bekijken wij de pareltjes Mental Die, de nieuwe FPS Wallet en de gave Rex Ignis 2.0! Kijken dus!

PREMIUM TIME #5

HALLOWEEN EDITIE. Sven bekijkt samen met skelet Frans Karel de trucs Haunted Key, Collector’s Die, Haunted Box en Spark! 🎃 Kijk als je durft…

PREMIUM TIME #6

Onze zesde review alweer! Dit keer bekijken we BMD Safe Box, Nirvana, First Playing Cards, Carat Cases en Photoshop 2.0. Marc Woods schuift weer aan. 

PREMIUM TIME #7

Nummer 7 alweer! Een boel komt aan bod zoals: Contact, Capped, Rubik’s Wall, Pocket Nightmare, Minimalist’s  Frypan en Pizza Paddle!

PREMIUM TIME #8

Tijd voor weer een eerlijke review! Dit keer: kaarten, Poker Test 2.0, de Melero Rings, Master Color Prediction, de Mental Bell en Collector’s Mental Epic!

REVIEWS #9

COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON!

Wil jij ook een eerlijke review over een goocheltruc?

Laat ons hier weten welk product, boek of goocheltruc jij de volgende keer voorbij wilt zien komen bij Premium Time!