Boek een goochelaar

van topniveau!

Binnenkort een verjaardag, een bedrijfsborrel of een bruiloft gepland staan? Boek één of beide goochelaars van The Premium Magic Store en laat al jouw gasten een ongetelijke ervaring beleven!
Vraag naar de mogelijkheden

Op zoek naar een onvergetelijk element voor uw evenement? Ontdek onze twee meester-goochelaars, Sven en Patrick, die je kunt boeken voor zowel particuliere als zakelijke bijeenkomsten. Met hun indrukwekkende mix van verbazingwekkende trucs, humor en publieksinteractie, weten ze elk evenement om te toveren tot een onvergetelijke ervaring.

Vraag naar de mogelijkheden

Maak kennis met onze Premium Magicians

SVEN BOSCH

Sven Bosch is een jonge, dynamische goochelaar die bekend staat om zijn energieke optredens en onmiskenbare gevoel voor humor. Met een passie voor close-up magie en mentalisme heeft Sven zichzelf bewezen als een ware meester in zijn vak. Zijn optredens zijn doordrenkt met charisma en levendigheid, waardoor hij de aandacht van zijn publiek moeiteloos vasthoudt.

PATRICK JASON

Patrick Jason is een eigentijdse goochelaar en mentalist die het publiek keer op keer betovert met zijn verbluffende optredens. Zijn repertoire omvat een breed scala aan magische kunsten, van verrassende kaarttrucs waarbij zelfs vuur een rol kan spelen, tot lichaamstaal- en gedachtenlezen. Patrick’s ongeëvenaarde vaardigheden en creativiteit maken zijn optredens altijd een sensationele ervaring.