Premium Points: het spaarsysteem van The Premium Magic Store

Nieuw bij The Premium Magic Store: het spaarsysteem genaamd Premium Points!  Wat zijn Premium Points (PP’s)? Heel simpel: het is een online puntensysteem waar je gratis producten en andere rewards mee kunt unlocken! En om deze Premium Points te sparen, hoef je niet eens veel te doen, het gaat namelijk allemaal automatisch! 

Er zijn verschillende manieren om aan Premium Points te komen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk door middel van een bestelling plaatsen: voor iedere € die je uitgeeft, ontvang je 10 PP’s*. Je kunt ook altijd heel makkelijk jouw Premium Pointen-saldo bekijken! Op deze pagina vind je alle informatie over de Premium Points! 

*over belasting/btw en verzendkosten worden geen punten gegeven

Hieronder staan de 5 manieren hoe jij Premium Points kunt sparen:

Bij iedere aankoop ontvang je automatisch Premium Points. Voor iedere € die je uitgeeft, ontvang je 10 Premium Points. Iedereen die voor de eerste keer een bestelling plaatst, krijgt van ons 100 PP’s cadeau! *

*over belasting/btw en verzendkosten worden geen punten gegeven.

Je krijgt Premium Points voor het schrijven van een product-review. Heb je dus bij ons een product gekocht, en wil je anderen laten weten wat je van dit product vindt? Je kunt nu reviews schrijven en er direct voor beloond worden! Voor iedere review die je schrijft krijg je 50 PP’s! Met jouw review help je nu niet alleen de goochelcommunity, maar nu ook jezelf! 

Let op: Dit geldt alleen voor bij ons aangeschafte producten!

Zoals jullie weten zijn wij een nieuwe winkel die enorm aan het knokken is voor een plaatsje in de markt. Gelukkig kun jij als klant ons daar enorm bij helpen! Heel simpel: door het schrijven van een review op Google! Help je ons door een leuke review te schrijven, dan ontvang je 150 PP’s. Dat kun je HIER doen. Stuur ons even een screenshot van je Google-review, en wij voegen de punten handmatig toe! 

Daarnaast kun je ons helpen door een link naar onze website op je eigen website te plaatsen. Ook hier krijg je 150 PP’s voor. Stuur even een screenshot van de link naar onze website en we voegen de punten handmatig toe! 

Op speciale dagen krijg je ook Premium Points cadeau. Op je verjaardag ontvang je bijvoorbeeld 100 Premium Points (vergeet je verjaardag niet in te stellen!). Maar ook tijdens andere speciale dagen of evenement zal je ook punten ontvangen. Hierover hoor je op dat moment meer.

Wij voegen regelmatig pre-sales toe aan onze webshop! Een pre-sale houdt in dat dit product officieel nog niet uit is, maar dat wij alvast exemplaren in de voorverkoop mogen doen! Wanneer je bij ons dit product in de pre-sale koopt, ontvang je maar liefst 100 PP’s extra! Vergeet natuurlijk niet dat deze producten een langere levertijd hebben, omdat wij deze dus nog niet op voorraad hebben! 

Bekijk hier je Premium Points-saldo!

Please log in if you want to see your loyalty points

Bekijk hier waar je voor kunt sparen:

De lijst met producten en andere rewards waar je voor kunt sparen, wordt regelmatig vernieuwd en/of uitgebreid. 

Vorst&Bosch lighter

300 Premium Points

Vorst&Bosch Bag

500 Premium Points

Sharpie zwart

800 Premium Points

Carter poster

2000 Premium Points

Bicycle Robot Playing Cards

2000 Premium Points

FREE SHIPPING

2000 Premium Points

Double Agent

5000 Premium Points

DMC Marked Playing Cards

5000 Premium Points

1ST PLAYING CARDS

6000 Premium Points

iDrop

8000 Premium Points

WAARDEBON 50 EURO

8000 Premium Points

V&B Close up pad

10000 Premium Points

Voorwaarden Premium Points

  • Premium Points (PP’s) hebben geen contante waarde. Ze kunnen niet omgerolen worden voor contant geld of waardebonnen, tenzij anders vermeld bij rewards.
  • Premium Points worden alleen berekend op basis van productkosten en niet op basis van belastingen of verzendkosten.
  • Premium Points kunnen niet worden overgedragen tussen accounts of klanten.
  • Alleen bestellingen geplaatst vanaf 3 mei 2021 om 20:00 uur zijn van toepassing op PP’s.
  • We behouden ons het recht voor om dit programma op elk moment te wijzigen of te verwijderen.
  • We zullen regelmatig de producten bijwerken waarvoor je jouw punten kunt inwisselen en kunnen de beschikbaarheid van een bepaald product niet garanderen.

Uitleg jouw saldo en account

Klik HIER om alle uitleg te krijgen over jouw Premium Points-saldo, jouw account en jouw rewards.

Uitleg jouw Premium Points inwisselen

Inwisselen van je Premium Points is heel erg makkelijk! Klik HIER om naar de uitleg te gaan!

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch