Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

PREMIUM POINTS

Het spaarsysteem van The Premium Magic Store

Wat zijn Premium Points (PP’s)? Heel simpel: het is een online puntensysteem waar je gratis producten en andere rewards mee kunt unlocken! En om deze Premium Points te sparen, hoef je niet eens veel te doen, het gaat namelijk allemaal automatisch!Er zijn verschillende manieren om aan Premium Points te komen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk door middel van een bestelling plaatsen: voor iedere € die je uitgeeft, ontvang je 10 PP’s*. Je kunt ook altijd heel makkelijk jouw Premium Pointen-saldo bekijken! Op deze pagina vind je alle informatie over de Premium Points!
*over belasting/btw en verzendkosten worden geen punten gegeven

Hoe kan ik Premium Points sparen?

Hieronder staan de 5 manieren hoe jij Premium Points kunt sparen:

SHOP UNTIL YOU DROP

Bij iedere aankoop ontvang je automatisch Premium Points. Voor iedere € die je uitgeeft, ontvang je 10 Premium Points. Iedereen die voor de eerste keer een bestelling plaatst, krijgt van ons 100 PP’s cadeau! *

*over belasting/btw en verzendkosten worden geen punten gegeven.

EEN KRITISCH OOG HEBBEN

Je krijgt Premium Points voor het schrijven van een product-review. Heb je dus bij ons een product gekocht, en wil je anderen laten weten wat je van dit product vindt? Je kunt nu reviews schrijven en er direct voor beloond worden! Voor iedere review die je schrijft krijg je 50 PP’s! Met jouw review help je nu niet alleen de goochelcommunity, maar nu ook jezelf! 

Let op: Dit geldt alleen voor bij ons aangeschafte producten!

HELP US GROW

Zoals jullie weten zijn wij een nieuwe winkel die enorm aan het knokken is voor een plaatsje in de markt. Gelukkig kun jij als klant ons daar enorm bij helpen! Heel simpel: door het schrijven van een review op Google! Help je ons door een leuke review te schrijven, dan ontvang je 150 PP’s. Dat kun je HIER doen. Stuur ons even een screenshot van je Google-review, en wij voegen de punten handmatig toe! 

Daarnaast kun je ons helpen door een link naar onze website op je eigen website te plaatsen. Ook hier krijg je 150 PP’s voor. Stuur even een screenshot van de link naar onze website en we voegen de punten handmatig toe! 

SPECIAL EVENTS

Op speciale dagen krijg je ook Premium Points cadeau. Op je verjaardag ontvang je bijvoorbeeld 100 Premium Points (vergeet je verjaardag niet in te stellen!). Maar ook tijdens andere speciale dagen of evenement zal je ook punten ontvangen. Hierover hoor je op dat moment meer.

FASTER THAN LIGHTNING

Wij voegen regelmatig pre-sales toe aan onze webshop! Een pre-sale houdt in dat dit product officieel nog niet uit is, maar dat wij alvast exemplaren in de voorverkoop mogen doen! Wanneer je bij ons dit product in de pre-sale koopt, ontvang je maar liefst 100 PP’s extra! Vergeet natuurlijk niet dat deze producten een langere levertijd hebben, omdat wij deze dus nog niet op voorraad hebben! 

Premium Points omzetten in rewards

Spaar voor onderstaande rewards!

Lifestyle

Kellar Poster

3750 punten

Carter Poster

3750 punten

Vorst & Bosch Bag

500 punten

Vorst & Bosch lighter

300 punten

Magic Mug

1500 punten

Vorst & Bosch pad

10.000 punten

Spaar nu voor deze producten!

Deze producten kun jij helemaal voor niets krijgen! Spaar voldoende punten en lever ze in om het gewenste product helemaal gratis te ontvangen!

Kaarten

Queens

1900 punten

Reversed Bicycle Orange

2000 punten

Infinitas

1700 punten

Splash

2200 punten

Fox Targets

1700 punten

Invisible Card Guard

900 punten

Spaar nu voor deze producten!

Deze producten kun jij helemaal voor niets krijgen! Spaar voldoende punten en lever ze in om het gewenste product helemaal gratis te ontvangen!

Trucs

iDrop

7600 punten

Bolt Miracle

3200 punten

Final Load Ball

1500 punten

Fire Wallet

4700 punten

Animal Tarot

4100 punten

Win a Drink

2500 punten

Magic popcorn machine

7500 punten

Choco Box Reeses

3500 punten 

Choco box Snickers

2500 punten

Spaar nu voor deze producten!

Deze producten kun jij helemaal voor niets krijgen! Spaar voldoende punten en lever ze in om het gewenste product helemaal gratis te ontvangen!