Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Welkom bij Magic Cocktails!

Hey, Het is helaas alweer tijd voor de laatste cocktail! Wij – The Premium Magic Store – gaan samen met jou voor een laatste keer de zomer doorbreken! En dat doen we met Magic Cocktails: dit zijn overheerlijke cocktails die een magisch randje hebben! Deze serie bestaat uit een aantal zomerse cocktails die heerlijk zijn om je af te koelen in de de zomerse zon! 

#3 The Fiery Assistant

De derde cocktail die we gaan serveren is The Fiery assistant- een heerlijk mojito gebaseerd op de Sau likeur. We hebben het originele recept een magisch tintje gegeven, waardoor hij nog lekkerder is geworden.

The Fiery Assistant is een eerbetoon aan alle goochel assistentes/assistenten. Deze cocktail bevat een zoete siroop maar ook heerlijke frisse ingrediënten zoals munt. Bekijk hier het recept voor Magic Cocktail #3!

https://www.youtube.com/watch?v=37YIuKpceLo&t=7s&ab_channel=PremiumMagicStore

De ingredienten en benodigdheden

Voor 1 persoon
50 ml sau-spirits
25 ml tropical siroop
1 flesje ginger beer
10 munt blaadjes
1/2 limoen
Glas: groot, sierlijk glas
Ijs: klontjes voor het schudden, gemalen voor erin
Garnering: Madame Jeanette, Mango, Munt

Cocktailset

Duimspits

Clear Choice

Mirror Glass

Chick Pan

Het maken van deze Magic Cocktail

Snij de limoen in vier stukjes en knijp deze uit boven het glas. Plaats hierna ook de schil in het glas en 10 muntblaadjes. Vul het glas vervolgens met crushed ijs. Schenk daarna de 50ml sau en 25 ml tropical siroop. Roer nu alles even goed door elkaar en schenk het af met ginger beer.

Voor wie is deze cocktail geschikt?

Deze cocktail is geschikt voor iedereen boven de 18 (want let op: het bevat natuurlijk alcohol). Natuurlijk voor alle goochelaars, mentalisten, kindergoochelaars, stage goochelaars, parlour goochelaars, illusionsten, clowns en natuurlijk al jullie vrienden en collega’s!