Premium Magic Store goes to BLACKPOOL MAGIC CONVENTION!

Blackpool Magic Convention is een jaarlijks terugkerend event. En niet zomaar een event. The Blackpool Magic Convention is de grootste goochelbeurs ter wereld, en wordt ieder jaar gehouden in Blackpool, Engeland. 

Wat houdt deze beurs in? De beurs duurt drie dagen waarin alle gasten kunnen genieten van lezingen, demonstraties en een dealerhal vol met goocheltrucs die je daar kunt leren en kopen. Je ontmoet er de grootste namen in de goochelindustrie en na de events kun je een biertje met ze drinken in de Ruskin – een bar/hotel waar iedere avond een afterparty gevierd wordt. 

 


Lees over Blackpool

Vorst&Bosch gaat naar BP2022

Zoals de meeste weten, hebben wij in de winkel de werkplaats van ons andere bedrijf: Vorst&Bosch. Met Vorst&Bosch maken wij handgemaakte close-up pads van top kwaliteit. Twee jaar geleden zijn wij voor de eerste keer met Vorst&Bosch naar Blackpool Magic Convention geweest. 

Vorig jaar (2021) is Blackpool Magic Convention natuurlijk geannuleerd door het coronavirus. Maar dit jaar zijn we er weer! Dus ga je naar Blackpool Magic Convention? Dan kun je de eigenaren van The Premium Magic Store en Vorst&Bosch zeker verwachten! 


Ontdenk onze close-up pads

Meet us @ Blackpool 2022

Net als in Blackpool 2020 staan wij ook dit jaar met een stand in de dealerhal (hopelijk!) De dealerhal is een prachtige oude ballroom die dan omgetoverd wordt tot één grote verkoopplaats! Tientallen goochelwinkels, bedenkers van trucs en grote bedrijven zoals Vanishing Inc en Penguin Magic kun je verwachten in de dealerhal. 

Waar wij precies komen te staan is nog de vraag! in Blackpool 2020 stonden we op een prachtige plaats: namelijk op het balkon. Wij konden over de hele dealerhal kijken! 

Wat kun je van ons verwachten op BP2022?

Voor Blackpool2022 nemen wij natuurlijk de volledige collectie van onze VORST&BOSCH producten mee. Zo nemen wij alle kleurcombinaties van de regular en deluxe bases mee, nemen we onze shuffle pads mee en ook onze tafeltjes komen hopelijk op BP2022 te staan.

Als we nog ruimte in onze bus hebben, zullen we ook wellicht wat goocheltrucs vanuit de winkel meenemen. Maar, dat gaat zeker niet de nadruk hebben op onze stand! Dat zijn namelijk echt onze matjes! 

Kom je ook HALLO zeggen?

Ga je ook naar Blackpool Magic Convention 2022? Zorg er dan zeker voor dat je even hallo komt zeggen bij onze stand! We zouden het leuk vinden om zo veel bekende gezichten te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.