Magic Cocktails #2: The Fire Starter

Magic Cocktails #2: The Fire Starter

Welkom bij Magic Cocktails!

Hey, leuk dat je er weer bent! Wij – The Premium Magic Store – gaan samen met jou de zomer doorbreken! En dat doen we met Magic Cocktails: dit zijn overheerlijke cocktails die een magisch randje hebben! Deze serie bestaat uit een aantal zomerse cocktails die heerlijk zijn om je af te koelen in de de zomerse zon! 

#2 The Fire Starter

De tweede cocktail die we gaan maken is The Fire Starter- onze eigen (vurige!) variant op de Painkiller cocktail. We hebben het originele recept een magisch tintje gegeven, maar hij blijft even lekker.

The Fire Starter is een zeer frisse cocktail met vers fruit en fruitsappen! Door dit te combineren met kokossmaak, is dit dé perfecte tropische cocktail om jouw zomer mee te vieren! Ontdek hier het recept voor Magic Cocktail #2!

De ingredienten en benodigdheden

Voor 1 persoon
50 ml bruine rum
25 ml ananassap
25 ml sinaasappelsap
15 ml kokosroom
Glas: groot, sierlijk glas
Ijs: klontjes voor het schudden, gemalen voor erin
Garnering: eetbare bloemen, sinaasappel, ananas
Extra magische garnering: metalen rietje en  rood flashpaper 

Het maken van deze Magic Cocktail

Doe alle ingredienten in een cocktailshaker met ijs. Schud ze en zeef het mengsel in een koud hurricaneglas met gemalen ijs. Garneer met een schijf sinaasappel, een ananasblad, eetbare bloemen en een metalen rietje met opgerold rood flashpapier. Serveer het met aangestoken flaspaper. 

Tip van barman Sven: gebruik voor een zoetere, zachtere versie een dubbele hoeveelheid ananassap. 

Voor wie is deze cocktail geschikt?

Deze cocktail is geschikt voor iedereen boven de 18 (want let op: het bevat natuurlijk alcohol). Natuurlijk voor alle goochelaars, mentalisten, kindergoochelaars, stage goochelaars, parlour goochelaars, illusionsten, clowns en natuurlijk al jullie vrienden en collega’s! 

Dit cocktailrecept wordt je aangeboden door..

The Premium Magic Store – de nieuwste goochelwinkel van Nederland! Deze winkel is geopend in juli 2020 en heeft sindsdien honderden gave goochelproducten in haar assortiment opgenomen. Ben je benieuwd naar onze winkel? Breng ons eens bezoekje of bekijk onze website eens! 

februari 2021

Twee keer in de prijzen gevallen bij de Reddit Magic Awards 2020

De Reddit Magic Awards 2020 zijn zojuist geweest, en wij kunnen met veel trots vertellen dat wij twee keer in de prijzen zijn gevallen. Super gaaf natuurlijk, zeker als je je bedenkt dat onze winkel nog niet eens een jaar open is. Daarom willen we ook iedereen graag bedanken die op ons gestemd heeft! Heb je niet gestemd? Stem dan zeker dit jaar op de Magic Awards! Ben je benieuwd in welke categorieën we zijn geëindigd? We zijn op gedeelde...

september 2021

Magic Cocktails #3: The Fiery Assistant

Welkom bij Magic Cocktails! Hey, Het is helaas alweer tijd voor de laatste cocktail! Wij - The Premium Magic Store - gaan samen met jou voor een laatste keer de zomer doorbreken! En dat doen we met Magic Cocktails: dit zijn overheerlijke cocktails die een magisch randje hebben! Deze serie bestaat uit een aantal zomerse cocktails die heerlijk zijn om je af te koelen in de de zomerse zon!  #3 The Fiery Assistant De derde cocktail die we gaan serveren is The...

augustus 2021

Astonishing essays: Evergreen, Boekenclub

Vanishing inc heeft een tijd geleden een groep boekjes uitgebracht genaamd “Asthonishing essays”. De boekjes zijn essays die geschreven zijn door gerespecteerde goochelaars die op hun eigen manier meester zijn in het vak. Op het eerste punt ogen de boekjes wat duur. Ze zijn bijna 30 euro per stuk en in het algemeen lees je ze binnen een uur weg. Dan wordt de vraag natuurlijk of die 30 euro het waar is voor één á twee uur lezen? Evergreen van Steve...

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


NederlandsEnglishFrançaisDeutsch