Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Welkom bij Magic Cocktails!

Hey, leuk dat je er weer bent! Wij – The Premium Magic Store – gaan samen met jou de zomer doorbreken! En dat doen we met Magic Cocktails: dit zijn overheerlijke cocktails die een magisch randje hebben! Deze serie bestaat uit een aantal zomerse cocktails die heerlijk zijn om je af tekoelen in de de zomerse zon! 

#1 Magicians Mule

De eerste cocktail die we gaan maken is de Magicians Mule – onze eigen variant op de Moscow Mule. We hebben het originele recept een magisch tintje gegeven, maar hijblijft even lekker.

The Magicians Mule en Moscow Mule is een zeer simpele cocktail om te maken, aangezien je deze met weinig ingrediënten kunt maken en de cocktail meteen kunt opbouwen in het serveerglas. 

https://youtu.be/bdiRcMeuTnk

De ingredienten en benodigdheden

Voor 1 persoon
50 ml Vodka
scheut Anguostura
15 ml limoensap
gingerale voor het aanleggen
Glas: koperen mok of Legend Cups and Balls
Ijs: klontjes
Garnering: eetbare bloemen
Extra magische garnering: Smoke Poodle
Presenteer met: First Playing Cards
Cocktailset
Duimspits
Splash Bottle en ballon

Het maken van deze Magic Cocktail

Schenk de Vodka (twee duimspitsen), de Angostura (een scheutje)  en het limoensap (één duimspits) in een koude koperen mok of Legends Cups and Balls set met ijs. Voeg als laatste de Ginger Ale toe. Roer en garneer met eetbare bloemen en eventueel smoke van de Smoke Poodle. Presenteer je cocktail met 1st Playing Cards.

Tip van barman Sven: dit is een goede drank om mee te experimenteren. Doe de wodka, het limoensap en de Angostura eens in een cocktailshaker met wat frambozen en munt. Schud alles en doe het mengsel in een longdrinkglas met ijs. Leg aan met ginger ale en magische Poodle Smoke. 

Voor wie is deze cocktail geschikt?

Deze cocktail is geschikt voor iedereen boven de 18 (want let op: het bevat natuurlijk alcohol). Natuurlijk voor alle goochelaars, mentalisten, kindergoochelaars, stage goochelaars, parlour goochelaars, illusionsten, clowns en natuurlijk al jullie vrienden en collega’s! 

Dit cocktailrecept wordt je aangeboden door..

The Premium Magic Store – de nieuwste goochelwinkel van Nederland! Deze winkel is geopend in juli 2020 en heeft sindsdien honderden gave goochelproducten in haar assortiment opgenomen. Ben je benieuwd naar onze winkel? Breng ons eens bezoekje of bekijk onze website eens!