€ 1001 euro opgehaald voor Stichting Magic Care!

Hoera! Op 8 juli 2021 bestond The Premium Magic Store één jaar! En dat hebben we uitgebreid gevierd op die avond. We hadden namelijk The One Year Anniversary Show gehouden. Dit was een online zoom show waar iedere klant van onze goochelwinkel gratis aan kon deelnemen. 

Tweedehands Veiling

In totaal hebben meer dan 100 goochelaars genoten van de show! En dat kwam goed uit, want tijdens de One Year Anniversary Show hielden wij ook een veiling — voor het goede doel! Stichting Magic Care!

We hadden van een hoop goochelaars tweedehands goocheltrucs gekregen als gift waar ze zelf niets meer mee deden. En het leek ons niet fair om vervolgens de opbrengsten van deze verkoop in onze eigen zak te steken! Daarom hebben we een mooi goed doel uitgekozen om deze opbrengsten aan te doneren.

Wat een bedrag voor Stichting Magic Care!

We begonnen de veiling met een Linking Rings set, Klapbloemen, Silhouette, Comedy Glass een Vliegend Tafeltje en nog veel meer! In de tweede helft kwamen onder andere een King of Hearts Horloge, Foreign Affair, Ultimate Networking Tool, Chapters of Marc Spelmann en een kaartspel van Rob en Emiel. En toen was het backstage even rekenen!

Gelukkig zat de avond vol met leuke onderdelen, zoals shows van Guinelli, Jonathan Levit en Colin Cloud, een quiz, een terugblik naar het eerste jaar en leuke win-acties.

Op het einde van de avond werd het gigantische bedrag dat opgehaald was bekend gemaakt:

€626

De goochelwinkel doneert ook aan Stichting Magic Care

The Premium Magic Store heeft vervolgens besloten om dit bedrag aan te vullen met cadeaubonnen tot €1001! Deze cadeaubonnen worden aan Stichting Magic Care gegeven, en die kunnen vervolgens door de kinderen uitgegeven worden in de winkel voor een leuke truc of een mooi kaartspel! 

Penningmeester Igor de Kort nam de cheque van €1001 euro in  ontvangst! 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.