Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Hallo iedereen, mijn naam is Rico. Ik ben door Sven gevraagd om een aantal blogs te schrijven voor de PREMIUM MAGIC STORE en het leek mij een leuk idee om een boekenclub te beginnen.

Boeken zijn vaak erg ge-onderwaardeert in het goochelen, wat eigenlijk best wel raar, de mensen waarvan iedereen fan is zoals: Benjamin Earl, Think Nguyen, Tony Chang, Fritz Alkemade, Simon Black, Jared Kopf en Michael Vincent zijn allemaal stuk voor stuk boekenwurmen.

Een goochel boek heeft een heel aantal voordelen, één van die voordelen is dat als je een boek leest dat je dan werkt vanuit je eigen mentale film. Je creëert zelf een plaatje over hoe het er ongeveer zou uitzien en je werkt ernaartoe om wat je doet zo dicht mogelijk bij het plaatje te krijgen.

Als je een video bekijkt dan heb je dat niet, dan zie je iemand zijn presentatie doen, met zijn manier van kaarten behandelen en zijn lichaamstaal en dit neem je automatisch en onbewust over. Hierdoor ben je dus minder origineel dan wanneer je een goed boek leest.

Het lezen van een goed goochel boek maakt jou automatisch authentiek.

Een ander voordeel van goochel boeken is dat het veel beter is voor je portemonnee en jou ontwikkeling als goochelaar. In een boek staan ongeveer 20-50 trucs, waartegen je voor dezelfde prijs van een goed boek misschien 2 downloads hebt.

In de komende maanden gaan jullie een aantal boeken voorbij zien komen op deze blog die mij hebben geholpen een betere goochelaar te worden.

-Rico weeland