Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Een halfjaar lang genoot goochelaar Sven van de Vorstenbosch van zijn gewonnen winkelpand in Veghel, maar hij is nu alweer verhuisd. De jonge ondernemer is wereldwijd zo succesvol dat hij in een groter pand in Heeswijk-Dinther is getrokken.

Sven Bosch, zoals zijn artiestennaam is, is al van jongs af aan bezig met goochelen. Een aantal jaar geleden begon hij super-de-luxe goochelmatten te maken en dat blijkt een doorslaand succes. “Goochelaars gebruiken die matjes om kaarttrucs op te doen. Ik wilde alleen een stapje verder gaan door ze waterafstotend te maken en er logo’s op te zetten.”

Winkelpand winnen

Omdat hij een werkplaats nodig had deed hij mee aan een wedstrijd van de gemeente Meierijstad om een winkelpand te winnen en zo opende hij begin vorig jaar de Premium Magic Store in het centrum. Maar al na een half jaar bleek dat het pand te klein was als winkel én werkplaats en dus kwam hij uit bij een pand in Heeswijk-Dinther. “Ik vind het wel jammer, want de locatie was goed, maar het was echt te klein. De matjes maakte ik namelijk allemaal in de winkel en als er dan een klant binnenkwam, was het meteen een grote bende.”

Internationale goochelaars over de vloer

Met zijn matjes hoopte de 23-jarige creatieveling de Rolls Royce onder de pads te worden en dat is gelukt, want de grootste en bekendste goochelaars van over de hele wereld doen bestellingen bij hem. “Ik sta er soms zelf ook nog van te kijken. Een van de matjes die ik nu moet op sturen is voor een goochelaar  met een eigen Netflix serie.”

Van de Vorstenbosch heeft grootse plannen op de nieuwe locatie. “We willen lezingen gaan doen waarbij we internationale goochelaars uitnodigen om hier te vertellen over hun leven en de trucs. En we willen ook workshops gaan geven.” 

Dit artikel is geschreven door:

Rochelle Moes van DTV Nieuws op 20 januari 2021.

Lees het orginele artikel mét video hier: https://dtvnieuws.nl/nieuws/artikel/goochelaar-sven-bosch-verruilt-winkelpand-in-veghel-voor-heeswijk-dinther

Ons adres in Heeswijk-Dinther

Retselseweg 2a

5473 HC in Heeswijk-Dinther