De lieve woorden van Roelof

Weg uit Veghel..

Enkele maanden geleden stond bijna de vlam in de pan toen ik hoorde dat ik binnenkort misschien geen worstenbroodjes meer kon eten bij The Premium Magic Store in Veghel!Was het feest nu al weer over, was de magie van korte duur en konden we niet meer genieten van al dat lekkers?Na wat heen en weer gechat met Sven waarin mijn zorgen uitte, werd het me gelukkig allemaal duidelijk.De winkel in Veghel ging inderdaad weg.Een domper voor de winkelstraat daar, maar een toffe kans om de winkel ergens anders voort te zetten! 

… en verder in Heeswijk-Dinther.

Sinds enkele maanden is de winkel verhuist naar Retselseweg 2A te Heeswijk-Dinther en het is prachtig geworden.Waar je je in Veghel minder vrij kon bewegen dan je gewend bent (maar dat kwam door de indeling van de ruimte daar) waan je je in de nieuwe Store in een snoepwinkel.Er is zoveel te zien en te doen daar.Dan weer een kip in een kooi, aapjes in elke hoek en glas-in-lood ramen alsof je naar het intro van Disney’s ‘Beauty and the Beast’ zit te kijken. 

Harry Potter in Heeswijk-Dinther?

Eenmaal binnen waan je je in een andere wereld waar geen besef van tijd en ruimte is.De tijd heeft er stilgestaan, je bent eigenlijk voor je gevoel getransporteerd naar een lokaal op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.Geen Anderling, geen Perkamentus, geen Sneep en geen Zwamdrift; de enige magiër die je daar aantreft is Sven Bosch. Ook een sprookjesfiguur?Over bovenstaande zijn de meningen verdeeld want is tovenarij nou echt of niet? 

Goochelwinkel drie keer zo groot!

Feit is wel dat er in een paar maanden tijd met man, vrouw en macht is gewerkt aan het realiseren van een locatie die 3x zo groot is als het vorige pand!En godverdikkie dat het resultaat er zijn mag,Wanden vol speelkaarten: van een Fotografie Deck tot een Stripper Deck (oei, zou dat 18+ zijn?) en van Kauwgom Kaarten tot Fiets Kaarten.Zulke gekke namen, maar allemaal bestaan ze toch echt!En leuk dat Sven met de kaarten is, je zou ‘m eens in actie moeten zien ermee.Vergeet ook niet om Sven te vragen of hij een bepaald iemand wil bellen, dan kan je nog eens lekker lachen, wat wij vanmiddag heb kunnen ondervinden. 

Onderscheidend van andere goochelwinkels in Nederland

Waarin onderscheid The Premium Magic Store zich van de andere goochelwinkels: veel mooie, exclusieve items, de eigen lijn voor matjes in elk gewenst formaat, het feit dat je bijna alle producten kunt laten laseren en dan ook items die je niet perse daar hebt gekocht, er is zoveel meer op te noemen en Sven denkt graag met je mee in oplossingen.De koffie staat klaar, de thee met gekke smaakjes is er ook en de worstenbroodjes staan te wachten tot ze de oven uit kunnen.Kortom, een bezoek waard!Check ook even www.premiummagic.nl voor alle openingstijden in verband met de huidige maatregelen van het kabinet!
Dit mooie artikel is geschreven door:

Roelof Versteeg
Goochelaar & Trouwe klant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.