Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Update 21-01-22

Alle huizen zijn vandaag weer binnengekomen, dus we hebben weer een leuk voorraadje!

Vandaag besteld = morgen in huis!


Bekijk de Harry Potter kaarten!

Update 11-01-22

Zowel de Ravenclaw als de Slyterin kaarten zijn helaas momenteel op. Hufflepuf en Gryffindor zijn voldoende in voorraad op het moment.

Een nieuwe lading van alle 4 de huizen zijn naar ons onderweg. Bestel je komende dagen Ravenclaw/Slyterin Harry Potter kaarten, dan vragen we je om geduld te hebben. Zodra ze weer bij ons binnen zijn, doen we ze voor je op de post.

Bestellingen met enkel Hufflepuf of Gryffindor worden nog wel dezelfde dag verstuurd.


Bekijk de Harry Potter kaarten!

Update 03-01-22

Vandaag is de tweede levering van de Harry Potter kaarten binnengekomen! Ook alle Gryffindor kaarten die we miste, zijn nu binnen! Dat betekent dat alle openstaande bestellingen met Harry Potter kaarten vandaag verstuurd zullen worden! (Tenzij je in dezelfde bestelling nog een ander pre-item hebt staan.)

Op het moment hebben we nog een klein voorraadje van alle huizen (Gryffindor, Ravenclaw, Slytherin & Hufflepuf). Wil je ze snel in huis hebben, dan raad ik je aan om niet te lang te wachten met bestellen, want we weten niet hoelang we met dit voorraadje nog vooruit kunnen! Vandaag besteld =  morgen in huis! 

Binnen 1 a 2 weken verwachten we weer een nieuwe lading met kaarten! 


Bekijk de Harry Potter kaarten!

Update 24-12-21

Hoera! Vrijdag 24 december zijn eindelijk de Harry Potter kaarten bij The Premium Magic Store binnen gekomen! We hadden ze  wel wat eerder verwacht, maar helaas zat er het één en ander tegen. De leverancier (theory11) heeft de kaarten ruim een week later op de post gedaan zoals beloofd, en eenmaal in Nederland aangekomen heeft het (i.v.m. de kerstdrukte) ook nog een aantal dagen vastgestaan bij de douane.. maar voila.. ze zijn er!

Op vrijdag 24 december zijn er dus een groot deel van de bestellingen in orde gemaakt. Maar helaas, er bleken te weinig GRYFFINDOR kaarten geleverd te zijn. Een groot deel van de bestellingen zijn nu dus weg, maar een deel niet i.v.m. te weinig kaarten. Hoe weet je of jouw pakketje wel weg is?

  • Heb je een bevestiging gekregen via de mail dat je order compleet is? Dan is jouw order door ons verwerkt en kun je ‘m binnenkort thuis verwachten! Een deel gaan wij bij mensen thuis afgeven, het andere deel is afgeleverd bij PostNL.
  • Heb je nog geen bevestiging gehad, dan valt jouw bestelling er helaas buiten! Dan bevat jouw bestelling  GRYFFINDOR kaarten die op dit moment dus op zijn. 

Mijn bestelling is nog niet weg. Wanneer kan ik ze nu verwachten? 

  • We verwachten volgende week weer een nieuwe lading met Harry Potter kaarten binnen te krijgen (als alles dit keer WEL meezit), met dit keer dus ook alle GRYFFINDOR kaarten die we te kort hebben. Ook dan gaan we ons best doen om ze zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd te krijgen.

We hopen dat je begrip hebt voor de latere levering! We wensen iedereen nog enorm fijne feestdagen en wij gaan de komende dagen nog enorm ons best te doen om een groot aantal pakketten bij klanten thuis af te leveren!

— The Premium Magic Store

 


Bekijk de Harry Potter kaarten!