YES!

Plaats een bestelling om kans te maken!

Vergeet niet “Winactie” in de opmerkingen te plaatsen om deel te nemen!

plaats bestelling

Hoera! 🎉 The Premium Magic Store staat op het punt om een magische mijlpaal te bereiken: onze 10.000e (online) bestelling! En dat is iets wat we in stijl willen vieren. Hoe? Door onze 10.000e bestelling helemaal gratis te maken! Jij zou zomaar de gelukkige koper kunnen zijn die zijn of haar gehele aankoopbedrag van ons teruggestort krijgt – en ja, we hebben het over de volledige waarde, ongeacht hoeveel je hebt uitgegeven. 

Zorg dat je de spelregels goed doorleest om te zien hoe je kans maakt op deze fantastische prijs. Wie weet ben jij wel de gelukkige. Veel succes! 🌟

plaats bestelling

Spelregels voor de Winactie van The Premium Magic Store

Doe mee en maak kans om jouw gehele aankoopbedrag terug te winnen bij onze speciale 10.000e bestelling winactie! Hier zijn de details en spelregels om mee te doen:

  1. Hoe mee te doen: Plaats een bestelling op onze website. Om in aanmerking te komen voor de winactie, moet je het woord “winactie” in de opmerkingensectie van jouw bestelling noteren. Vergeet dit niet, want het is essentieel voor je deelname!

  2. Selectie van de Winnaar: De gelukkige winnaar is degene die de 10.000e bestelling plaatst met het woord “winactie” in de opmerkingen. Als de 10.000e bestelling niet voldoet aan deze voorwaarde, wordt de eerstvolgende bestelling die wel aan de voorwaarden voldoet (bijvoorbeeld bestelling 10.001 of 10.002) als winnaar gekozen.

  3. Enkel Online: De prijs kan alleen uitgegeven worden aan een bestelling die online is geplaatst. Bestellingen in de winkel doen niet mee aan de wedstrijd, ook als het de 10.000e order betreft. 
  4. Prijs: De winnaar ontvangt het volledige aankoopbedrag van de winnende bestelling terug via automatische terugbetaling. Dit bedrag is ongeacht de waarde van de aankoop.

  5. Bekendmaking Winnaar: De winnaar wordt bekendgemaakt op onze website en social media kanalen binnen 7 dagen na het bereiken van de 10.000e bestelling. Zorg ervoor dat je ons volgt om op de hoogte te blijven!

  6. Privacy: Door deel te nemen aan deze actie, geef je The Premium Magic Store toestemming om je naam te gebruiken voor promotionele doeleinden in verband met de winactie, zonder verdere compensatie. 

  7. Deadline: De winactie loopt tot de 10.000e bestelling is geplaatst, behalve als de 10.000e bestelling niet aan de 1e voorwaarde voldoet. Dan beëindigd de winactie bij de eerstvolgende bestelling die “winactie” in de notities heeft staan.

  8. Aanpassingen aan de winactie: The Premium Magic Store behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de regels, de winactie te pauzeren of te annuleren, of de winactie aan te passen in geval van omstandigheden buiten onze controle.
  9. Vragen?: Heb je vragen over de winactie of je deelname, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Door deel te nemen aan deze winactie, ga je akkoord met deze spelregels.  Veel succes en we zien uit naar jouw magische bestelling! 🌈✨

plaats bestelling