Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Volgens mij ben je opzoek naar een goochelwinkel in de provincie Overijssel, klopt dat? 

Overijssel is een prachtige provincie, maar heeft deze provincie ook te veel te bieden op het gebied van goochelen? Ik moet je helaas teleurstellen, Overijssel heeft namelijk geen fysieke goochelwinkels! Als je dus langs wilt gaan bij een goochelwinkel om je te laten verbazen en verwonderen, dan zul je toch opzoek moeten in een andere provincie. 

Dat is opzich niet zo heel vreemd hoor! In de meeste provincies van Nederland zijn er namelijk geen goochel winkels te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld in Utrecht, Gelderland en Friesland geen goochelwinkel vinden. En ook in Zeeland, Zuid-Holland en Flevoland geen magic shops vinden. 

Maar waar kun je dan wel een goochelwinkel vinden?

De goochelwinkel van Brabant: Premium Magic Store

Gelukkig kun je in de provincie Noord-Brabant wel een magic shop vinden, namelijk: The Premium Magic Store. En op de website van deze magische winkel zit je nu. Wil je dus nog wat meer te weten komen over deze goochelwinkel in Brabant, klik dan vooral even verder op de website

The Premium Magic Store is geopend in 2020 in Veghel, en is binnen een half jaar al verhuisd naar een pand dat 3 x zo groot is! En die winkel staat ook bomvol prachtige goocheltrucs. Het zijn er wel meer dan 1500! 

Dus het maakt niet uit of dat je jong bent of oud, of dat je beginner of professional bent: we hebben gegarandeerd wat leuks voor je! We hebben enorm veel kaartentrucs, muntentrucs, kindertrucs en podiumtrucs. Dus kom je een keer langs: dan weet je zeker dat je je even kunt vermaken met demonstraties en advies.

Lees meer op de website


Click Here

Van Overijssel naar de goochelwinkel

Lijkt het je leuk om onze goochel winkel te bezoeken? Wat leuk! We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag, en zondagen zijn wij geopend op afspraak. Kom je dus uit Overijssel en blijf je wellicht een weekendje in Brabant? Zorg er dan zeker van dat je een stop maakt bij The Premium Magic Store. Er is daarnaast ook meer dan genoeg te doen in de provincie, dus je kunt er ook makkelijk een uitstapje van maken. 

Bekijk hieronder enkele categorieën uit de winkel!