Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Welkom bij goochelwinkel “The Premium Magic Store”!

Welkom bij The Premium Magic Store. De Premium Magic Store is een gloednieuwe goochelwinkel gelegen in Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant. De magic store wordt gerund door Sven Bosch, die ook eigenaar en maker is van de Vorst & Bosch close-up pads.

In 2020 is de Premium Magic Store geopend in Veghel. Al snel bleek dat de winkel in Veghel te klein werd om zowel als magic shop en als werkplaats van de Vorst&Bosch matten te fungeren. Lees hieronder meer over hoe de winkel is ontstaan!


Reviews
“In een woord ‘fantastisch’! Bij binnenkomst kom je al binnen in een andere wereld. Je voelt je weer even dat kleine kind dat in een wereld terecht komt vol met magie. Super gastvrij en vriendelijk.”

Martien
Brouwer
“Ik kom helemaal vanuit België om naar deze pracht goochel winkel te komen. Mega vriendelijke bediening, persoonlijke hulp. En hij beziet elke klant als een vriend, die hij met de lach en al zijn tips en tricks graag helpt. ”

Jordy
Vogels
“Kan je een spel kaarten vasthouden? Dan is dít je winkel! Bij binnenkomst wordt je warm onthaald door Sven, die je met alle liefde en plezier van advies kan voorzien in al je goochel behoeften. Geen vraag is te gek, hij denkt altijd met je mee.”

Danny
de Waal
“Oké, het is alsof je een beetje op een plek komt waar Harry Potter zijn eerste toverstaf haalt. Zo loop je ook die winkel binnen, alles is mysterieus. Trucs onverklaarbaar en je kijkt je ogen uit!”

Bart
van der Togt
Reviews

Lees hier hoe de goochelwinkel is ontstaan:

Eind 2019 werd Sven zich bewust van een winactie waarbij je een winkelpand kon winnen in het centrum van Veghel, Brabant. De winnaar van deze wedstrijd kon dan een half jaar kosteloos gebruik maken van een winkelpand aan de Molenwieken in Veghel. Sven meldde zich, meer als grap zijnde, aan voor de wedstijd. Het leek hem echt super leuk, maar echt een duidelijk plan had hij nog niet.

En toen kwam Blackpool Magic Convention! Samen met Danique en vriend Thomas reisde Sven met zijn tafels en matten af naar Engeland. En het succes daar was enorm! Sven kreeg enorme goede respons vanuit de goochelcommunity. Kort daarna ontstond een geweldige samenwerking met Vanishing Inc. Magic. Mede hierdoor kreeg Sven het nog drukker met alle orders van Vorst&Bosch en besefte hij dat hij nodig toe was aan een eigen werkplaats.

“Het begon meer als een grap, maar hoe langer ik er over nadacht, hoe meer mogelijkheden ik zag…”

Sven Bosch
Eigenaar

Eenmaal thuisgekomen van Blackpool ging Sven verder nadenken. Voor iedere goochelaar is het eigenlijk wel een kleine droom om een eigen goochelwinkel te runnen… En toen ging het kriebelen bij Sven. Hij ging nadenken wat de mogelijkheden waren bij het winnen van het winkelpand in Brabant en besefte dat hij het toch wel erg leuk zou vinden om deze stap te nemen om een eigen goochelwinkel te starten.

De wedstrijd:

Hij gaf al zijn plannen door aan de jury van de wedstrijd en al snel was duidelijk dat Sven bij de top 3 van ideeën zat. Toen Sven dit te horen krijg, besloot hij er 100% vol voor te gaan. Hij werd uitgenodigd om voor de jury te komen pitchen en om zijn businessplan voor de magic shop te bespreken. Sven werd uiteindelijk de winnaar van de win-je-winkel wedstrijd.

In maart 2020 kreeg Sven de sleutel van zijn gewonnen winkelpand. Helaas begon rond deze tijd ook corona het land binnen te sluipen. Daarom besloot Sven ná het verbouwen van de goochelwinkel de winkel nog niet meteen te openen, omdat de goochelaars op dat moment geen optredens en dus geen inkomen hadden. De opening van de magic store werd uitgesteld tot juli 2020. In de tussentijd werd er enorm hard aan de website gewerkt, waar meer dan 700 goocheltrucs, goochelboeken, goocheldvd’s en andere goochel gerelateerde artikelen op stonden.

“Toen ik hoorde dat ik mocht komen pitchen wist ik eigenlijk al dat ik had gewonnen, want dat is waar wij goochelaars goed in zijn.”

Sven Bosch
Eigenaar

De deuren van de nieuwste goochelwinkel openden uiteindelijk op 8 juli 2020. Al snel kreeg de goochel winkel enorm veel aandacht van goochelaars, maar ook van locals en van de media. Verschillende media zijn langsgekomen om meer te weten te komen over deze unieke winkel in Veghel, want een goochelwinkel zit natuurlijk niet in iedere stad van Nederland! Sterker nog, wij zijn de enigste goochelwinkel van Brabant. Iedereen die een stap over de drempel plaatste, was meteen enthousiast en vol met complimenten. En dat vinden wij natuurlijk super om te horen, want daar doe je het uiteindelijk voor: mensen de magie laten voelen.

The Premium Magic Store is namelijk niet zomaar een goochelwinkel. Het is zoveel meer dan dat, vandaar ook onze slogan: More than just a magic store. Onze winkel is helemaal in magische, huiselijke sferen ingericht. Dit is compleet uniek in Nederland én in het buitenland. Het is een one-of-a-kind goochelwinkel. En eentje die je móet komen ontdekken!

Om deze magische sferen in beeld te brengen, is er een sfeer-trailer gemaakt voor de goochel winkel in Veghel. Hierin is duidelijk te zien dat het huiselijke gevoel van thuiskomen voor ons belangrijk is.

“We wilden graag een plek maken voor de goochelcommunity waar iedereen zich thuis kan voelen.”

Sven Bosch
Eigenaar

Al snel groeide de magic store met enkele tientallen nieuwe producten per week. De kasten raakten al snel vol en het combineren van de goochelwinkel met de werkplaats van Vorst&Bosch ging minder goed als gehoopt. Iedere keer als Sven bezig was met het maken van tafels of matten, zag de winkel er meteen chaotisch uit door alle spullen en gereedschap. Het werd dus al erg snel duidelijk dat de magicshop eigenlijk te klein aan het worden was. Hoewel we op dat moment midden in de coronacrisis zaten, wou Sven toch de snap nemen om naar een groter pand te gaan kijken.

Reviews
“In één woord: Geweldig!! Wat een prachtwinkel! Warm onthaal met koffie en worstenbroodjes.. Echte Brabantse gezelligheid.. Sven helpt je goed en laat je veel trucs zien en bij aankoop krijg je ook meteen goede uitleg.. Erg fijne zaak en een hele vriendelijke eigenaar… Top!”

Johan
Reemers
“Zeker een aanrader! Niet alleen voor goochelaars maar ook voor het winkelend publiek zeker de moeite waard om de Premium Magic Store eens binnen te lopen! Overal waar je kijkt is iets magisch te zien of te vinden! Dit is een MAGIC STORE zoals die hoort te zijn!”

Sander
Smits
“Wauw, wauw, wauw! Wat een prachtige plek! Een snoepwinkel voor goochelaars, een prachtig inkijkje in de wereld der magie voor de buitenstaanders, maar bovenal een goochelwinkel zoals een goochelwinkel hoort te zijn. One of a kind! Raad ik een bezoek aan PMS aan? Zeker!”

Wessel
de Kort
“Wat een super mooi ontvangst in de winkel. Prachtige goochelspullen en matten. Heel blij dat er nog een professionele goochelshop is bijgekomen in Nederland. Ben erg blij met mijn nieuwe mat! Bedankt Sven voor het vakkundige advies.”

Mitch
Durbank
Reviews

Lees hier over de verhuizing:

En een nieuw pand had hij al vrij snel gevonden, in zijn eigen woonplaats Heeswijk-Dinther. Daar stond namelijk een mooi kantoorpand te huur van 150 vierkante meter dat bestond uit meerdere ruimtes. Na enkele keren het pand te bezichtigen wist Sven het zeker: in dit pand kan ik gaan groeien!  De nieuwe goochelwinkel bestaat uit een showroom van ruim 100 vierkante meter, een eigen werkplaats en een groot kantoor. Meer dan genoeg ruimte dus!

Na een verbouwing van ruim anderhalve maand was het nieuwe pand klaar om open te gaan. Helaas zat Nederland op dat moment in een grote lockdown, waardoor de goochelwinkel niet mocht openen.

https://youtu.be/QX2UvHdi3uQhttps://youtu.be/xoU7tTATagchttps://youtu.be/4ELyYYv3BIc