Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Wil je een goochel truc leren? Lees dan vooral verder.

Wil je graag een goocheltruc leren? Dat kan op vele verschillende manieren. Hoewel het leren van een truc in het begin wel lastig kan zijn, moet dit je vooral niet tegenhouden om je hierin te verbeteren. Goocheltrucs leren is namelijk enorm leuk! Als je eenmaal het gewenste resultaat hebt, is de reacties die je krijgt van het publiek super leuk! Lees hieronder enkele manieren om jouw favoriete trucs te gaan leren!

1. Welke truc vind je leuk om te leren?

Voordat je je gaat verdiepen in het leren van een goocheltruc, is het misschien verstandig om eerst na te gaan welke soort trucs je leuk vind. Vind je trucs met munten of geld leuk? Of ligt je interesse bij rubics? Of misschien iets met een portemonnee?

Bijvoorbeeld: bekijk eens wat filmpjes op youtube om te ontdekken waar precies jouw interesse ligt. Dingen die je leuk vindt, die leer je ook sneller!

Er zijn meer dan genoeg filmpjes op Youtube waarmee je je interesse kunt achterhalen. Er zijn namelijk zo veel verschillende goocheltrucs!

2. Ontdek in een goochelwinkel welke trucs makkelijk zijn om te leren.

Als je eenmaal een idee hebt welke soort trucs je leuk vindt om te leren, dan kun je opzoek gaan naar een truc die makkelijk is. Een beginnerstruc dus! Er zijn goocheltrucs in alle vormen en maten, en dus ook met verschillende moeilijkheidsgraden! Soms lijkt het dus wel alsof je naar een naald zoekt in een hooiberg, met al die mogelijkheden! Gelukkig bestaan er goochelwinkels die goed op te hoogte zijn van alle populaire trucs! En ik hoor je al denken: ja maar ik kan ook gratis trucs leren van Youtube! Klopt! Dat is ook de eerste stap die je moet doen wanneer je je interesse hebt gevonden. Als je daarna klaar bent voor het kopen van professionele goocheltrucs, dan kun je dus bij een goochelwinkel langsgaan. Een goochelwinkel verkoopt ook goocheltrucs voor kleine prijzen maar met een enorm (leuk) effect! Kijk hieronder maar!

Torch to Rose – Uday

Bicycle Svengali Deck Red (Queen of Hearts)

The Red Prediction – Daryl

The Original Haunted Key – Magic Makers

Maar waar vind ik dan zo’n goochelwinkel?

De leukste goochelwinkel van Nederland kun je vinden in Heeswijk-Dinther in Noord-Brabant. Deze goochelwinkel bevat een ruim assortiment aan goocheltrucs en accessoires, en dus ook enorm veel voor beginners. Klik hier om een lijst van beginnerstrucs te zien.

De Premium Magic Store kun je vinden op het volgende adres:

Retselseweg 2a

5473 HC Heeswijk-Dinther

Nederland

3. Het perfectioneren van je trucs.

Nadat je een of meerdere trucs hebt gevonden die je leuk vind om te doen, is het tijd om te trucs te gaan leren! De meeste beginnerstrucs zijn vrij simpel om te doen, en hebben niet heel veel oefening nodig om het uit te kunnen voeren. Het moeilijke in de truc zit ‘m namelijk vaak in de uitvoering! Een truc is leuk, maar de presentatie van de goochelaar of mentalist is de doorslaggevende factor of een truc een succes is of niet. Neem bijvoorbeeld het Mirage kaartspel. Dit is een super simpel trucje dat eigenlijk geen oefening vergt. Toch kun je deze truc een enorm effect laten blijken door een goed verhaal bij te maken! De presentatie is dus alles! Hoe kun je je presentatie verbeteren? Heel simpel, door je truc opnieuw en opnieuw te doen voor verschillende publiek. Vraag aan het einde van de truc om een eerlijke mening. Neem de tips van je publiek mee en verbeter hiermee je presentatie.

4. Truc leren op de ouderwetse manier!

Als laatste manier om goocheltrucs te leren, is op de ouderwetse manier – door middel van boeken. We waarschuwen je wel alvast dat bijna alle recente goochelboeken Engels zijn!

De ouderwetse manier van trucs leren is ook de beste manier om waar voor je geld te krijgen. Een goed goochelboek staat namelijk vól met verschillende trucs en effecten, alwaar een losse truc vaak slechts één effect kan bereiken! Een goed goochelboek kost al snel enkele tientjes, maar is in verhouding dus wel goedkoper omdat je er meer mee kunt doen! Het enige wat je nu nog moet hebben is doorzettingsvermogen!

Ben je geïnteresseerd geraakt in boeken? Bekijk onze collectie boeken hier!

Veel succes met het leren van je truc!

En je weet het: als je opzoek bent naar advies of hulp, dan kun je altijd terecht bij The Premium Magic Store. Dit is een nieuwe goochelwinkel in Nederland en is prachtig aangekleed in een Harry-Potter achtige sfeer!