De tips van Marc

Marc Woods is al meer dan 12 jaar beroepsgoocheelaar en staat bekend als MiNDHACKER. Marc is voornamelijk gespecialiseerd in het goochelen voor volwassenen.

Marc heeft al op verschillende grote podia gestaan en heeft een compleet unieke stijl in goochelen.

Marc is een oproepkracht van onze winkel en is dus regelmatig in de winkel te vinden. Ook bij de leukste evenementen van The Premium Magic Store is Marc natuurlijk aanwezig.

Naast goochelen is Marc ook een ster in het ontwerpen van websites, logo’s en huisstijlen. Dus mocht je hier iemand voor zoeken: bel Marc!

Mijn favoriete producten uit de winkel!

Aanbevolen eigen truc

Logonairy: Logonairy is mijn eigen effect die natuurlijk te koop is via Premium Magic. Het is een mentalistisch effect dat makkelijk uit te voeren is en tevens ook enorm leuk is om op te voeren!

Aanbevolen Kaartspel

The Planets: Earth Playing Cards

The Planets: dit is een prachtige set die bestaat uit acht pakjes. De acht pakjes bevatten allemaal één van de planeten uit ons zonnestelsel. Leuk om te verzamelen, zeker omdat ik dingen spaar van de ruimte vanwege SiteRaket.nl

Aanbevolen Gadget

Mental Die: Mental Die is fantastisch voor de mentalisten onder ons. Deze speciale dobbelstenen brengen zoveel mogelijkheden aan je routine. Dit is een echte aanrader van mij voor iedereen die een mentalistische routine wil brengen.

Favoriete goochelaar: Derren Brown

Het klinkt als een cliché maar Derren Brown is de beste mentalist met een reden! Waanzinnig goed. Ik heb het geluk dat ik al meerdere shows van hem live heb mogen bewonderen. Kortom, fantastisch!

Product van Derren