Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

De tips van … Marc

Wie is Marc?

Marc Woods is al meer dan 12 jaar beroepsgoocheelaar en staat bekend als MiNDHACKER. Marc is voornamelijk gespecialiseerd in het goochelen voor volwassenen.

Marc heeft al op verschillende grote podia gestaan en heeft een compleet unieke stijl in goochelen.

Marc is een oproepkracht van onze winkel en is dus regelmatig in de winkel te vinden. Ook bij de leukste evenementen van The Premium Magic Store is Marc natuurlijk aanwezig.

Naast goochelen is Marc ook een ster in het ontwerpen van websites, logo’s en huisstijlen. Dus mocht je hier iemand voor zoeken: bel Marc!

 

Mijn favoriete trucs!

Cube 3

ik ben een grote fan van Cube effecten, en ik kan Cube 3 van harte aanraden. Mocht je nog niets met kubussen kunnen, dan is dit dé truc om mee te beginnen

Cube in Bottle – Henry Harrius

kun je nog geen kubussen oplossen en heb je ook geen zin om het te leren? Dan is Cube in Bottle perfect voor als je toch een routine met cube wilt doen. Je slaat een kubus recht door het glas heen en kan het daarna weggeven als souvenir. Erg leuk voor op het podium, en super simpel om te doen.

Hysteria - Chad Long

een leuke coinmatrix. Ik heb mijn eigen coinmatrix bedacht en plak Hysteria hier altijd graag aan vast om de routine nog mee af te sluiten.

Illusion Card Box

ik doe tijdens mijn optredens graag een ambitious card routine, en ik laat dan de kaart graag op een onmogelijke plaats eindigen. Hier gebruik ik vaak te Illusion Card Box voor!

Aanbevolen eigen truc

Logonairy: Logonairy is mijn eigen effect die natuurlijk te koop is via Premium Magic. Het is een mentalistisch effect dat makkelijk uit te voeren is en tevens ook enorm leuk is om op te voeren!

Aanbevolen kaartspel

The Planets: dit is een prachtige set die bestaat uit acht pakjes. De acht pakjes bevatten allemaal één van de planeten uit ons zonnestelsel. Leuk om te verzamelen, zeker omdat ik dingen spaar van de ruimte vanwege SiteRaket.nl

Aanbevolen electronica

Mental Die: Mental Die is fantastisch voor de mentalisten onder ons. Deze speciale dobbelstenen brengen zoveel mogelijkheden aan je routine. Dit is een echte aanrader van mij voor iedereen die een mentalistische routine wil brengen.