Services

UNIEKE SERVICES BIJ 'THE PREMIUM MAGIC STORE'

LASERENGRAVING

Iedere goochelaar is uniek. Iedere goochelaar heeft zijn eigen stijl, een ander logo en een andere manier van optreden. 

The Premium Magic Store bezit een professionele CO2 lasermachine die ook gebruikt wordt voor de Vorst&Bosch close-up pads en tafels.

De lasermachine kan afbeeldingen, teksten en logo’s graferen in onder andere stof, leer en hout. Perfect om als goochelaar je eigen logo of naam op je goochelmat of andere attribuut te plaatsen.

Neem een lekkere kop koffie en in de tussentijd laseren wij wat je wilt! Het is zo gedaan! 

MAATWERK

Kun je niets vinden dat aan je eisen voldoet?  Dan kun je natuurlijk altijd nadenken over de mogelijkheid van maatwerk.

Wij hebben al voor verschillende goochelaars in Nederland en in het buitenland koffers, goochelmatten of vervoerhoezen op maat gemaakt, precies naar hun wens. We hebben zelfs een complete branding/act gemaakt voor de Zoltar Act die je hierboven ziet. 

 Jij bepaalt de eisen, de kleuren, de stoffen en wij kijken wat er dan mogelijk is. In samenwerking met JV Design wordt er natuurlijk ook nauw gekeken naar de stevigheid en de constructie, zodat jij er optimaal gebruik van kunt maken. 

Neem snel contact op met jouw wensen, want The Sky Is The Limit.

COACHING/WORKSHOPS

Ben je een beginnende goochelaar, en wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren? Ook dit is natuurlijk mogelijk!

Wil je ook de kunst van het misleiden en de kunst van het verbazen leren? En wil jij ook net zulke gave reacties krijgen? 

The Premium Magic Store biedt graag coaching op gebied van goochelen en mentalisme. We kunnen snel ontdekken welke gebieden van het goochelen jij leuk vindt en kunnen hier op in gaan.

Binnen no-time kun jij je vrienden, collega’s en familieleden verbazen met je onmogelijke trucs en effecten. 

EOIN O'HARE'S 'THE PERFECT SHUFFLE'

De Premium Magic Store heeft het complete assortiment van ‘The Perfect Shuffle’ van Eoin O’Hare. Hiermee kunnen wij zelf alle kaarten bewerken en aanpassen. Wij kunnen decks op maat maken zodat jij precies krijgt wat je wil. Je kunt dus in feite je eigen GAFF Deck laten maken! Een geniale uitvinding uit het mooie Ierland! 

Wil je liever zelf aan de slag? Wij verkopen als enige in Nederland en België de producten van The Perfect Shuffle!

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch