Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

UNIEKE SERVICES BIJ THE PREMIUM MAGIC STORE

The Premium Magic Store is een goochelwinkel die zich niet alleen onderscheid door het assortiment en onze customer service, maar ook door alle mogelijkheden op het gebied  van custom work. Ben je opzoek naar custom work? Neem dan eens contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen! 

Professionele machines

The Premium Magic Store bezit een professionele CO2 lasermachine die ook gebruikt wordt voor de Vorst&Bosch close-up pads en tafels. De lasermachine kan afbeeldingen, teksten en logo’s graferen in onder andere stof, leer en hout. Perfect om als goochelaar je eigen logo of naam op je goochelmat of andere attribuut te plaatsen.

Daarnaast heeft The Premium Magic Store een professionele 3D-printer waar ook de gaafste projecten mee gemaakt kunnen worden!

Compleet maatwerk

Wij hebben al voor verschillende goochelaars in Nederland en in het buitenland koffers, goochelmatten of vervoerhoezen op maat gemaakt, precies naar hun wens. We hebben zelfs een complete branding/act gemaakt voor de Zoltar Act die je hierboven ziet. 

 Jij bepaalt de eisen, de kleuren, de stoffen en wij kijken wat er dan mogelijk is. In samenwerking met JV Design wordt er natuurlijk ook nauw gekeken naar de stevigheid en de constructie, zodat jij er optimaal gebruik van kunt maken. 

 

Coaching/workshops

Wil je ook de kunst van het misleiden en de kunst van het verbazen leren? En wil jij ook net zulke gave reacties krijgen? The Premium Magic Store biedt graag coaching op gebied van goochelen en mentalisme. We kunnen snel ontdekken welke gebieden van het goochelen jij leuk vindt en kunnen hier op in gaan.

Binnen no-time kun jij je vrienden, collega’s en familieleden verbazen met je onmogelijke trucs en effecten. 

Eoin O’hare’s ‘The Perfect Shuffle’ – zelf gaff decks maken

De Premium Magic Store heeft het complete assortiment van ‘The Perfect Shuffle’ van Eoin O’Hare. Hiermee kunnen wij zelf alle kaarten bewerken en aanpassen. Wij kunnen decks op maat maken zodat jij precies krijgt wat je wil. Je kunt dus in feite je eigen GAFF Deck laten maken! Een geniale uitvinding uit het mooie Ierland! 

Vraag naar de alle mogelijkheden!

Heb je een project die custom work nodig heet? Of heb je gewoon een idee in je hoofd en wil je sparren over de mogelijkheden van dat idee? Neem dan gerust contact op met The Premium Magic Store.

We kijken graag met je wat we voor je kunnen betekenen!

Neem snel contact op met jouw wensen, want The Sky Is The Limit.

15 + 10 =