Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Het is eindelijk zo ver! Onze vernieuwde website staat online. Na vier maanden de website bouwen en een héle gave integratie (lees onder meer) laten installeren, kunnen we nu met trots de nieuwe www.premiummagic.nl laten zien.

Nieuw op de website

We hebben enkele gave ontwikkelingen die nieuw zijn op de website, en die delen we graag met je:

  • Moderner uiterlijk. Het eerste wat je wellicht kan opvallen is dat de website een moderner uiterlijk heeft gekregen. Zeker als je op pagina’s gaat kijken zoals “About us”, “Contact us” en “Services”, dan zul je zien dat we voor een frisser lettertype en opmaak hebben gekozenIs het daardoor minder sfeervol? Zeker niet, de website straalt nog steeds de huiselijke sfeer uit waar wij als winkel voor staan!
  • Een nieuw emailadres. We hebben een nieuw emailadres opgesteld waar jij als klant direct jouw vragen naartoe kunt sturen. Op ons algemene emailadres krijgen wij makkelijk zo’n 100 mails per dag binnen – sommige belangrijker dan andere (spam, spam, spam). Om ervoor te zorgen dat jouw vraag goed bij ons terecht komt, kun je voortaan mailen naar help@premiummagic.nl! Op dit emailadres komen dus alleen nuttige, belangrijke mailtjes binnen!
  • Meer dan 4400 downloads beschikbaar! Dit is een wel ENORM gave ontwikkeling! We hebben een integratie laten bouwen op onze website waarmee jij direct toegang hebt tot alle downloads van onze groothandel Murphy’s Magic –  en dat zijn er wel meer dan 4400! En door deze integratie hebben wij het grootste aanbod van goocheltrucs, -accessoires en -downloads van heel Nederland! 
  • Betere zoekresultaten. Op de vernieuwde website hebben de een veel betere zoekmachine! Zo kun jij veel sneller het product vinden op de website vinden waar je naar opzoek was. Zo was “LIT” haast onmogelijk om op de website te vinden. Maar probeer het nu maar eens…
  • Moeilijkheidsgraad. Vaak krijgen we de vraag: is deze truc (te) moeilijk (voor mij)? Het antwoord is nu standaard te vinden op onze website! Bij ieder product staat de moeilijkheidsgraad vermeld. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden: no experience required, beginner, intermediate, advanced en expert. Deze moeilijkheidsgraden zijn gebaseerd op Murphy’s Magic en geven je een indicatie van de skills en ervaring die je nodig dient te hebben voor een truc. Ze zijn te vinden bij TAGS.
  • Nieuwe categorieën! Ook hebben we enkele nieuwe categorieën toegevoegd aan de website om de producten beter te specificeren. Kun jij ontdekken welke het zijn?
  • Verbeterde check-out. Ook de check-out heeft een nieuw modern uiterlijk gekregen. Deze is handiger in gebruik en geeft perfect weer hoe jij jouw bestelling kan afronden!
  • Snellere website en minder kwaaltjes. Dit was de voornaamste reden om een nieuwe te bouwen! De oude website leed regelmatig aan kleine kwaaltjes omdat hij niet gebouwd was om een webshop met zoveel producten te verwerken. De oude webshop met 2300 producten werd te zwaar om te laden. Nu we er 4400 bij hebben gekregen hebben we een website nodig die dat én alle toekomstige producten aankan!

Zijn we iets vergeten?

We zijn natuurlijk erg benieuwd wat jij als klant van onze vernieuwde website vindt. Had je op andere fucties of mogelijkheden gehoopt? Of zie je een knop of pagina die nog niet werkt zoals het hoort? Of heb je gewoon een handige tip of advies? Laat het ons dan alsjeblieft weten! Jouw tips and tricks zijn van harte welkom op het emailadres help@premiummagic.nl.