Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Nieuwste magic shop in nl!

Premium Magic Store in Nederland

Welkom op de website van The Premium Magic Store, de nieuwste magic shop in Nederland (nl). Wij zijn een gloednieuwe goochelwinkel in Nederland en wij zijn gelegen in Noord-Brabant. Dat is dus perfect te doen vanuit provincies zoals Gelderland, Overijssel, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Limburg en Zeeland. 

Hoewel de Premium Magic Store gloednieuw is, is dit al wel een serieuze goochelwinkel te noemen. Met een assortiment van honderden trucs, ben je verzekerd van een middag voor magie! Zo hebben we een groot assortiment met muntentrucs, trucs met kaarten, goocheltrucs voor kinderen, truuks voor op het podium, parlour magic, close-up trucjes, kaartspellen, en mentalisme. 

De mooiste magic shop in NL!

Volgens velen is The Premium Magic Store ook de mooiste goochelwinkel van Nederland. Dat is een beetje vreemd om dat over jezelf te zeggen natuurlijk, maar wij krijgen zo veel positieve reacties op de winkel, dat we dat toch met jullie willen delen! Wat maakt The Premium Magic store zo’n speciale magic shop binnen nl? Dat leggen we je graag uit! 

  • Zoals hierboven al benoemd is, is The Premium Magic Shop een prachtige winkel om te zien! Bereid je voor om je ogen uit te kijken bij je bezoek
  • Een volwaardig assortiment en professioneel personeel die je kan volzien van advies! 
  • Centraal gelegen in NL, daardoor is het vanuit iedere provincie makkelijk te bereiken.
  • We hebben de werkplaats en collectie van www.vorstandbosch.com in ons gebouw zitten. Daar zijn wij namelijk ook eigenaar van!  

Kom je gezellig langs in de goochelwinkel?

We zouden het enorm leuk vinden om je eens te mogen verwelkomen in onze goochelwinkel in Noord-Brabant — Heeswijk-Dinther. We hebben hiervoor in Veghel gezeten, maar zijn na een half jaar al opzoek gegaan naar een winkelpand dat groter was.

Je kunt ons bezoeken op Retselseweg 2a in Heeswijk-Dinther. Kijk voor de openingstijden bij Contact Us!