Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

GOOCHELTRUCS LEREN IS MAKKELIJK!

Goocheltrucs leren is makkelijk, en dat kun je hier meteen leren! De meeste goocheltrucs bevatten namelijk een goede, duidelijke uitleg! Ontdek hier alvast drie voorbeelden van simpele beinnerstrucjes die een zeer duidelijk utleg hebben zodat jij het binnen no-time snapt!

The Red Prediction

Eén van de kaarten trucs die niet moeilijk is om te leren! De Red Prediction van Daryl. Voor een klein prijsje ontvang je een super gave truc met vijf kaarten! 

The Red Prediction – Daryl

The Red Prediction – Daryl

Salt Trick

Ook deze truc is super leuk om te doen, en deze goocheltruc is super makkelijk! Je ontvangt een duimspits en een duidelijke uitleg. Binnen no-time kun jij jouw vrienden en familie verwonderen!

Prism Lights

Ook deze goocheltruc is makkelijk om te leren. Het enige wat je hoeft te doen is deze lampjes op de juiste timing aan en uit te laten gaan. Wat een leuk effect!

Goocheltrucs leren is makkelijk, maar nog makkelijker met hulp!

Het leren van goocheltrucs is dus erg makkelijk, omdat bij de aankoop van een truc altijd een goede uitleg zit. Maar, het is misschien nog wel veel fijner als iemand het persoonlijk aan je uitlegt. Daarom kun je natuurlijk altijd langs gaan bij een goochelwinkel die je direct een goede en duidelijke uitleg geeft.

Wat is The Premium Magic Store?

The Premium Magic Store is een grote goochelwinkel in Nederland. De winkel verkoopt honderden goocheltrucs, voor zowel de beginnende goochelaar als de echte professionals!

Onze winkel is daarnaast super mooi aangekleed en is al het ritje naar de winkel waard. Kom het zelf maar eens bewonderen!

The Premium Magic Store verkoopt een heleboel trucs die makkelijk zijn om te leren, en het bes