Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Ik wil goochelaar worden

door | aug 25, 2022

Wil je graag goochelaar worden?

Wil je graag een goochelaar worden die de gaafste goocheltrucs kan laten zien? Dat kan zeker! Goochelen is een erg leuke hobby die iedereen kan leren. Het goochelen kent veel verschillende vormen dus er is altijd wel een variant die bij jou past. Ga bij jezelf na wat goed bij jou zou passen en ga je dan ontwikkelen als goochelaar!

Welk publiek past bij jou?

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Bedenkt eens wat je een leuk publiek zou vinden. Wil je graag voor kinderen optreden of juist niet? En wil je kleine trucjes doen of wil je op het grote podium staan met kisten waar assistenten in doorgezaagd worden?

Als je eerst bedenkt wat het liefst zou willen bereiken, dan kun je kijken hoe je daarmee kunt beginnen. Wil je bijvoorbeeld optreden voor kinderen? Dan heb je hele andere goocheltrucs nodig dan wanneer je voor volwassenen optreedt.

Heb plezier in je goochelkunst

Het is belangrijk dat je hier goed overna denkt. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je plezier in het goochelen vindt! Goochelen is een erg leuke hobby waar je veel plezier uit kunt halen. Het is een geweldig gevoel als je eindelijk een trucje kunt waar je lang op hebt geoefend! 

Maar hoe moet ik goochelaar worden?

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of wat een goede eerste truc is om te leren. Lees HIER en HIER een artikel over hoe je kunt beginnen met goochelen.

Wil je echt goed advies ontvangen? Dan kun je langskomen in onze winkel. Wij zijn gespecialiseerd in de goochelkunst en laten je met plezier wat gave trucs zien die jij als beginner kunt leren. 

VIND DE WEG NAAR DE WINKEL