Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Waan je in Hogwards!

Pak je koffers en vertrek naar platform 9 3/4.. er staat je namelijk een avontuur je wachten! Namelijk een prachtige kaartenset van niemand minder van theory11. Deze kaartengigant komt naast gave kaarten van onder andere Star Wars, de Avengers, de Beatles en James Bond nu met een gave serie van Harry Potter kaarten. 
Kies je house!

Zet de sorting hat op, en kom erachter of je bij Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw of Hufflepuff hoort! De set bestaat uit vier prachtige decks die ieder een house representeren! De kaarten zijn prachtig gedecoreerd met personages en iconische dingen uit de populaire Harry Potter reeks! Zo kun je onder andere Harry Potter, Hermione, Ron en Voldemort op de kaarten verwachten. En natuurlijk zijn de kaarten tot in de puntjes verzorgt!

You’re a wizard

Ben je een echte Harry Potter fan, dan mogen deze kaarten of playing cards niet missen bij jou thijs1 Koop je favoriete huis, of haal de se! Ook natuurlijk enorm leuk om als cadeautje te geven voor een verjaardag, sinterklaas of tijdens kerst! 

 

Bestel deze kaarten en je zult er altijd plezier van hebben! Always.


Bekijk ze hier!

Omschrijving kaarten

Premium speelkaarten van theory11 met al je favoriete personages in vier betoverende kleurenedities, die de vier huizen van Hogwarts vertegenwoordigen: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw, and Hufflepuff! Beleef de meest memorabele momenten van de iconische serie elke keer dat de kaarten tevoorschijn komen opnieuw.

 

De  verpakking

De buitenverpakking(doosje) is gewoon magisch. Weelderige, sierlijke bladgoud. Opvallende huiskleurige folie accenten. Nauwkeurige, uiterst gedetailleerde reliëfdruk. Een doos die luxueus aanvoelt en in elke hoek oogt.ADEMBENEMEND ONTWERP

DE WERELD VAN HARRY POTTER IN UW HANDEN

Je favoriete personages zijn tot leven gebracht! Harry houdt trots de Gouden Snaai vast en zijn Nimbus 2000. Voldemort zwaait met zijn toverstok gemaakt van yew. Sneep geeft les Toverdranken met zijn leerboek:  “Advanced Potion Making”. Luna Lovegood heeft haar kenmerkende Spectrespecs, samen met nog veel meer personages!