Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Ontdek de mooiste magic shop van Nederland!

We gaan het hebben over de mooiste goochelwinkel van Nederland:  Premium Magic Store in Heeswijk-Dinther in Noord-Brabant.  De Premium Magic Store is een gloednieuwe goochelwinkel in Nederland. Naast het verkopen van goocheltrucs is de Premium Magic Store een shop die ook gespecialiseerd in het verlenen van services. Dat is onder andere één van de grootste verschillen met de winkels in Heemskerk, Noord-Holland en de shop in Velden, Limburg. Het grootste verschil tussen de magic shops is echter de uitstraling van de verschillende goochelwinkels. Lees hieronder enkele reviews van klanten van The Premium Magic Store: “In één woord: Geweldig!! Wat een prachtwinkel! Warm onthaal met koffie en worstenbroodjes.. Echte Brabantse gezelligheid.. Sven helpt je goed en laat je veel trucs zien en bij aankoop krijg je ook meteen goede uitleg.. Erg fijne zaak en een hele vriendelijke eigenaar… Top!”

Johan
Reemers
“Zeker een aanrader! Niet alleen voor goochelaars maar ook voor het winkelend publiek zeker de moeite waard om de Premium Magic Store eens binnen te lopen! Overal waar je kijkt is iets magisch te zien of te vinden! Dit is een MAGIC STORE zoals die hoort te zijn!”

Sander
Smits
“Wauw, wauw, wauw! Wat een prachtige plek! Een snoepwinkel voor goochelaars, een prachtig inkijkje in de wereld der magie voor de buitenstaanders, maar bovenal een goochelwinkel zoals een goochelwinkel hoort te zijn. One of a kind! Raad ik een bezoek aan PMS aan? Zeker!”

Wessel
de Kort
“Wat een super mooi ontvangst in de winkel. Prachtige goochelspullen en matten. Heel blij dat er nog een professionele goochelshop is bijgekomen in Nederland. Ben erg blij met mijn nieuwe mat! Bedankt Sven voor het vakkundige advies.”

Mitch
Durbank

The Premium Magic Store: Magic Shop #1

De Premium Magic store is een goochelwinkel dat ligt aan de Retselseweg 2a in Heeswijk-Dinther. Hier worden onder andere de volgende goochelspullen verkocht: goochelboeken, close-up goochelspullen, cube magic, cups and balls, goocheldvd’s, Do it Yourselfs, Kaarten, Kindertrucs, Lifestyle producten, manipulatie spullen, mentalisme, munten en geldtrucs, rings, trucs voor toneel & parlour en accessoires. Het volledige assortiment is hier te bekijken: http://www.premiummagic.nl/shop/

Daarnaast biedt de Premium Magic Store nog veel meer dan alleen de verkoop van goocheltrucs en goochelspullen. De magic shop in Heeswijk-Dinther is namelijk zó magisch aangekleed, dat alleen de uitstraling van de winkel al voldoende reden is om af te reizen naar Brabant. De Premium Magic store is ruim 150 vierkante meter. De grote goochel showroom is ruim 100 vierkante meter en heeft daarnaast nog een aparte ruimte waar de Vorst&Bosch collectie gepresenteerd wordt. 

Waar kun je deze goochelwinkel vinden?

The Premium Magic Store kun je vinden op dit adres: 

Retselseweg 2a, 5473 HC in Heeswijk Dinther.

Deze winkel is prima bereikbaar vanuit Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en provincie Limburg. Eigenlijk wel vanuit heel Nederland!

Bekijk de openingstijden van de winkel op onze contact pagina!