Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Goochelwinkel in Zeeland

Hoeveel goochelwinkels telt Zeeland?

Zeeland, de provincie van Middelburg, Vlissingen, Goes,  Terneuzen, Zierikzee, Hulst, Oost-Souburg en Tholen. Een prachtige provincie, maar hoeveel goochelwinkels telt deze provincie eigenlijk?

Het antwoord op deze vraag zal je misschien teleurstellen: Zeeland heeft namelijk helemaal geen goochelwinkels! Wil je opzoek gaan naar een goochel winkel, dan moet je dus buiten deze provincie gaan zoeken.

Maar zo vreemd is dat ook niet hoor! Want ook de provincies Friesland, Utrecht, Groningen, Overijssel, Drente en Zuid-Holland hebben helemaal geen goochelwinkels! 

Gelukkig heeft Brabant wél een goochel winkel!

Moet je dan mega ver gaan zoeken voor een goochelwinkel? Dat valt reuze mee. In de provincie Noord-Brabant zit er namelijk al één! En niet zomaar ééntje! Dit is namelijk de nieuwste magic shop van Nederland! Deze goochelwinkel is in 2020 geopend en heeft ondertussen al honderden goocheltrucs op voorraad.

Afhankelijk van de plaats in Zeeland, is het dus prima te doen om de goochelwinkel in Brabant te bezoeken. 

Vanuit Middelburg en Zoutelande is het wel een eindje rijden.. bijna twee uur. Maar niet getreurd.. je zult zelf beleven als je hier eenmaal bent, dat het echt de moeite waard is. En van Zeeland naar de goochelwinkel rijden hoeft niet alleen! Je kunt er een super leuke trip van maken in het Brabantse platteland, want er is hier genoeg te beleven!

Vanaf Goes is het weer een kwartiertje korter, en vanaf Tholen is het zelfs maar een uurtje en een kwartier!

Van Zeeland naar de goochelwinkel!

Wil je dus binnenkort een uitje plannen naar de nieuwste goochelwinkel van Nederland? Super leuk! Hieronder staat het adres weergeven en enkele sfeerfoto’s van de winkel. The Premium Magic Store heeft honderden goocheltrucs, dus er zitten er altijd enkele voor jou bij!