Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Goochelwinkel in Utrecht bezoeken?

Hoeveel goochelwinkels telt Utrecht?

Je bent op deze pagina beland, dus waarschijnlijk ben jij opzoek naar een goochelwinkel in de stad of provincie Utrecht. 

Hoewel Utrecht een hele mooie provincie is om te bezoeken, bevat deze provincie helaas helemaal geen goochelwinkel! 

Maar zo vreemd is dat helemaal niet hoor! Want ook de provincies Friesland, Groningen, Overijssel, Drente, Zuid-Holland en Zeeland hebben helemaal geen goochelwinkel!

Wil je dus op bezoek bij een goochelwinkel, dan zul je buiten Utrecht en bovenstaande provincies moeten zoeken! 

Waar kun je dan wel een goochel winkel vinden?

We zijn er net dus al achter gekomen dat er eigenlijk niet zo heel erg veel goochel winkels te vinden zijn in Nederland. Ben je benieuwd hoeveel het er zijn? Wil je eerst raden…?

Het antwoord op je vraag is: drie! Nederland telt op dit moment drie goochelwinkels. Helaas dus niet in Utrecht helaas.

Maar geen nood: in Brabant zit de nieuwste goochelwinkel van Nederland! Dat zijn wij! En net als Utrecht is Noord-Brabant natuurlijk een super mooie provincie, dus om deze provincie te bezoeken is helemaal geen straf!

Van Utrecht naar de goochelwinkel!

Wil je dus écht even bij een goochelwinkel langs, dan raden we aan om ons gewoon even een bezoekje te brengen. Wij zijn centraal in de provincie Noord-Brabant, en zoals net al verteld zijn wij ook de nieuwste goochel shop. 

En de rit naar de magic shop? Die valt ook reuze mee hoor! Van het centum van Utrecht (stad) doe je er precies een uurtje over om bij de goochelwinkel aan te komen! En dat is zeker de moeite waard. Je bent namelijk niet zomaar weer weg bij een goochelwinkel. Je krijgt altijd verschillende demonstraties, advies en natuurlijk krijg je bij ons altijd een warme kop koffie of een glaasje fris, als je wilt.

The Premium Magic Store

Wij zouden het super leuk vinden als je ons dus een bezoekje zou willen brengen! We hebben momenteel honderden (!) verschillende goocheltrucs op voorraad! Wil je alvast kijken in ons asssortiment? Klik dan hier

Hieronder staan ook al enkele van onze trucs, die wellicht wel leuk voor je kunnen zijn!

Wil je langskomen? Houd dan rekening met de openingstijden:

  • maandag – dinsdag: gesloten
  • woensdag – zaterdag: 10.00 – 17.00
  • zondag : open op afspraak.