Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Goochelwinkel in België

Op zoek naar een goochelwinkel bij België?

Hey! Welkom op de website van The Premium Magic Store: de mooiste goochelwinkel van Brabant. Ben je opzoek naar een goochelwinkel in de buurt van België? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vlak over de grens naar Nederland ligt namelijk de mooiste magic shop! 

De goochelwinkel The Premium Magic Store is gelegen in de provincie Noord-Brabant en is vanaf België super goed bereikbaar!

In de buurt van Antwerpen, Brussel, Hasselt, Genk en Turnhout..

De goochelwinkel is centraal gelegen in Noord-Brabant, dat tegen de grens aan ligt met België. Kom je uit de Vlaamse provincie Brabant? Dan is een reisje naar Noord-Brabant geen enkel probleem! Hier zijn de grootste plaatsen in de provincie Brabant en  hoelang het duurt om naar The Premium Magic Store te rijden met de auto.

  • Goochelwinkel bij Antwerpen: kom je van Antwerpen af? Dan duurt de rit ongeveer 1,5 uur naar The Premium Magic Store. Dat klinkt misschien wat lang, maar al onze klanten zijn het eens over één ding: het is echt wel een ritje waard! Dus zoek je een goochelwinkel en kom je uit Antwerpen Belgie? Neem dan zeker eens de auto en breng ons een bezoekje!
  • Goochelwinkel bij Brussel: woon je in de buurt van Brussel? Dan zal het geen verrassing voor je zijn dat een ritje vanaf Brussel iets langer duurt dan vanaf Antwerpen. Ga je vanuit Brussel de goochelwinkel bezoeken? Reken dan op zo’n 2 uur rijden. En ja, ook dit is zeker de moeite waard! Ook leuk om te weten: als je van ver af komt bieden wij onze gasten altijd een Brabantse lekkernij aan, de worstenbroodjes.
  • Goochelwinkel bij Genk en Hasselt: de afstand vanaf Gent en Hasselt is ongeveer gelijk. Wanneer je een bezoekje wilt brengen vanuit deze steden in België naar onze goochelwinkel, dan ben je ongeveer één uur en 20 minuten onderweg. 
  • Goochelwinkel bij Turnhout: Turnhout ligt vlakbij de Nederlandse grens, dus kom je vanuit Turnhout dan kun je prima de auto nemen en onze winkel komen bezoeken. Vanuit Turnhout is het een uurtje rijden naar de Premium Magic Store.

Openingsdagen

The Premium Magic Store is geopend op de volgende dagen:

  • maandag en dinsdag gesloten
  • woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
  • zondag geopend op afspraak

Wil je op de hoogte blijven van alles? Volg ons dan op Facebook