Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Foto is eigendom van: https://www.victormids.com/

De goocheltrucs van Victor Mids

Ben je geïnspireerd geraakt door het tv-programma Mindfuck/Mindf*ck van Victor Mids? En wil je nu ook zelf wat goocheltrucs leren, zodat jij net zo cool gaat worden als Victor Mids? Dan ben je hier bij het juiste adres! 

Victor Mids is met zijn tv programma Mind Fuck / Mind F*ck bekend geworden met zijn goochel- en mentalistische kunsten! Hij laat verschillende trucs zien met allerlei voorwerpen: kaarten, munten, pennen en alledaagse producten. Maar.. de grote vraag is: hoe doet hij het toch? 

Het grote geheim achter goocheltrucs

Om erachter te komen hoe goocheltrucs uitgevoerd moeten worden, moet je eerst het ‘grote geheim’ van goocheltrucs in het algemeen weten. En die leggen we je graag uit: voor het uitvoeren van veruit de meeste goocheltrucs heb jij geen enkele vorm van speciale gaven of eigenschappen nodig! De meeste goocheltrucs worden bedacht door goochelaars van over de wereld. Deze goochelaars brengen deze trucs vervolgens uit, zodat andere goochelaars die truc kunnen KOPEN. Je hoeft dus geen magische krachten te hebben, maar je kunt een truc met uitleg gewoon kopen. 

Natuurlijk bestaan er ook trucs of effecten waar je daadwerkelijk voor moet oefenen. Denk aan het lezen van lichaamstaal of het kunnen uitvoeren van hypnose. In dit geval zijn het ook niet echt ‘trucjes’ meer, maar zijn het écht kunsten die soms wel jarenlang oefenen vereisen. 

Goocheltrucs is dus een kwestie van … kopen

Maar even terug naar de trucs waar je NIET volledige jaren voor moet oefenen: het échte goochelen.. Alles wat je van Victor Mids op tv ziet, is geïnspireerd door andere goochelaars van over de hele wereld. Het kan ook zeker zijn dat Victor Mids goocheltrucs uitvoerd die door andere goochelaars zijn bedacht en uitgebracht. In dit geval heeft Victor Mids de goocheltrucs dus ook zelf gekocht.

Is dan niets van Victor Mids origineel? Nee, dat is niet waar! In de goochelwereld worden er wekelijks tientallen nieuwe goocheltrucs uitgebracht die steeds weer geïnspireerd zijn op trucs van andere goochelaars. Maar de truc zelf is NIET wat de truc goed maakt. Dat is namelijk jouw presentatie.

Dat leg ik even beter voor je uit. Stel je hebt truc “A” wat echt een super saaie of slechte goocheltruc is. En je hebt truc “B”, die super gaaf is – deze kun je bijvoorbeeld bij Mindf*ck gezien hebben.  Als je goocheltruc “A” laat uitvoeren door een super professionele goochelaar die een leuke manier van presenteren heeft, dan zal truc “A” gegarandeerd leuker zijn dan truc “B” wanneer deze uitgevoerd wordt door iemand die geen presentatie ervaring of geen leuk verhaal heeft. 

Koop een truc en maak het naar je eigen

Victor Mids maakt dus gebruik van (zoals dat heet in de goochelwereld) goochelprincipes die lang, lang geleden al een keer bedacht zijn. Máár, Victor Mids heeft er dus zo’n eigen twist aangegeven dat de truc weer origineel en goed wordt. 

Dus wil je leren goochelen zoals Victor Mids? Ons advies: ga juist niet precies hetzelfde goochelen als Victor Mids, maar ga je eigen stijl en presentatie ontdekken. Begin met het kopen van simpele en goedkope goocheltrucs en ontdek welke goochel-stijl bij jou past. Heb je een truc gezien bij Mindfuck waarvan je zegt: deze zou ik wel willen leren? Kom dan eens langs bij onze prachtige goochelwinkel. Er bestaat een hele grote kans dat wij de truc (de goochelprincipe) kunnen herkennen en we dit aan jou kunnen verkopen. Wil je eerst beginnen met gratis trucs? Bekijk dan goocheltruc op YouTube, er staan er honderden uitgelegd. Maar wil je écht net zo goed worden als Victor? Dan raden we je toch aan om te leren vanuit een goochelwinkel.

Leren goochelen zoals Victor Mids: hier moet je beginnen!

Breng dus een bezoekje aan The Premium Magic Store. We voorzien je graag van advies en we laten je de gaafste trucs zien!


Contact de winkel

Hier hebben we nog enkele links om jou te helpen met jouw eerste goocheltrucs: 5 goocheltrucs voor beginners, 10 goocheltrucs met uitleg, goocheltrucs kopen in Nederland, goocheltrucs leren: je bent hier op het juiste adres, 4 tips voor jouw eerste goocheltrucs en de nieuwste goochelwinkel van Nederland