Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Goochelen zoals Mindf*ck

Heb jij ook heel Mindfuck gekeken? Dan zul je je van heel veel trucs afvragen hoe presentator en goochelaar Victor Mids het doet. Ontdek hier hoe je kunt goochelen zoals Mindf*ck. 

Er zijn enorm veel goochelaars in Nederland, van hobbymatige goochelaars tot de echte professionals die zalen vol trekken.

Hoe zijn Victor mids van Mindf*ck en alle andere goochelaars van Nederland aan die speciale krachten gekomen om alle goocheltrucs uit te kunnen voeren? Of is het allemaal een stukje simpeler dan het ontwikkelen van een speciale gave? 

Een speciale gift? Leer goochelen zoals Mindf*ck.

Dus, is het echt waar dat goochelaars en mentalisten speciale gaven bezitten, zoals gedachten lezen of de toekomst voorspellen? Het antwoord kunnen we heel erg simpel over zijn: Nee! 

Victor Mids en andere goochelaars hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn ooit ook begonnen met de simpele goocheldoos of een simpele YouTube video.  

Maar hoe worden deze goochelaars dan zó goed dat het lijkt alsof ze echt speciale gaven hebben? Heb je dat nodig om te kunnen goochelen zoals Mindf*ck? Het antwoord is enorm simpel: je koop een truc én de bijbehorende uitleg in een goochelwinkel!

Nee hoor! Goocheltrucs kun je kopen

Alle grote namen van de goochelwereld zijn dus ooit begonnen met een simpele goocheldoos of met een simpele video van een goocheltruc. Net zoals jij misschien ooit begonnen bent met een kindergoocheldoos. Maar, met enkel een goocheldoosje kom je natuurlijk niet zo ver! 

Gelukkig bestaat de goochelwereld uit een erg gesloten community. En wat er binnen deze community gebeurd , dat is de reden waarom goochelaars zo super goed kunnen worden. Wat alle goochelaars wereldwijd doen is namelijk het volgende: als een goochelaar een truc, techniek of idee bedenkt, dan kunnen ze deze truc, techniek of idee uitbrengen zodat andere goochelaars het kunnen kopen

Er bestaat dus een groot netwerk waarin je alle gave en adembenemende goocheltrucs kunt kopen en leren. Er bestaan duizenden goocheltrucs waar jij beschikking tot hebt wanneer je een échte goochelwinkel in stapt! Maar waar vind je zo’n goochelwinkel?

Krijg toegang tot meer dan 20.000 goocheltrucs!

Wil je dus ook de meest gave goocheltrucs leren? Kom dan eens langs bij The Premium Magic Store!

Wij zijn een gloednieuwe goochelwinkel gelegen in Noord-Brabant.  Wij hebben honderden goocheltrucs direct leverbaar uit voorraad en wij hebben toegang tot duizenden goocheltrucs! 

Je kunt bij ons goocheltrucs kopen voor alle stijlen, smaken, prijscategoriën en moeilijkheidgraden!  Neem eens een kijkje in ons assortiment! 

Jij kunt dé perfecte trucs bij ons kopen zodat jij net als Victor Mids jouw klasgenoten, collega’s vrienden en familie kunt Mindf*ck’en!