Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer BBQ/ 2-jarig bestaan

oktober 2 @ 6:00 pm - 11:30 pm

NIEUWE DATUM: 2 OKTOBER

8 juli 2022 bestaat de Premium Magic Store twee jaar! En dat moet gevierd worden!

Wat vliegt de tijd! Vorig jaar hebben we natuurlijk flink uitgepakt met de One Year Anniversary Show! We hielden een online show met internationale gasten: Guinelli, Jonathan Levit en Colin Cloud! Ons eerste jaar als winkel was enorm spannend, niet alleen vanwege de opkomende coronapandemie, maar ook was het de vraag hoe wij ontvangen zouden worden in de goochelcommunity. Dus toen wij een jaartje bestonden was dit een hele overwinning voor ons! Nu wij twee jaar bestaan willen we dit natuurlijk ook niet zomaar voorbij laten gaan, dus hebben we weer iets leuks op de planning staan!

Daarom organiseren we op 2 oktober een leuke zomer BBQ! Wanneer je een ticket bestelt kun je genieten van een heerlijk verzorgde BBQ, lekkere drankjes en je hebt natuurlijk een supergezellige avond met je mede-goochelaars! Zo proosten we met een lekker glas champagne of een biertje op het twee jarig bestaan van onze winkel!

Vanaf 18:00 ben je welkom bij onze winkel aan de Retselseweg 2a. Je kunt de hele avond onbeperkt eten, drinken en natuurlijk goochelen!

Kom je ook gezellig? Leuk!

Bekijk hier wat we het eerste jaar hebben bereikt:

 

Gegevens

Datum:
oktober 2
Tijd:
6:00 pm - 11:30 pm

Locatie

Premium Magic Store in Heeswijk-Dinther