Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OKTZAUBERFEST 2021

oktober 21 @ 12:00 pm - 11:00 pm

€17,50

SEHR GEEHRTE DAMEN UND HERREN. OKTZAUBERFEST IST ZURÜCK. — 21. OKTOBER 2021

Beste dames en heren… Met enorm veel trots presenteren wij de tweede versie van ons evenement OKTZAUBERFEST – waarbij wij goochelen combineren met het Oktoberfest. Wat kun je verwachten? Heel veel goochelen, biertjes, pretzels en braadworsten.. en gezelligheid!

En dit jaar kun je ook een super gave fysieke LEZING verwachten van een internationale goochelaar! En dat is niemand minder van LEVENT! 

Verder zijn natuurlijk de Biergoochelaar, Magic Mike en onze Marc Woods weer aanwezig. Magic Mike zal een cursus zakkenrollen geven tijdens OKTZAUBERFEST en natuurlijk worden er door de drie heren uitbundig DEMOS verzorgt. (DEMO, DEMO, DEMO!!)

Wil je in de sfeer komen? Bekijk de themesong van vorig jaar hier:

Lezing Levent:

Levent uit Amerika omt tijdens het Oktzauberfest een gave lezing geven. Levent is vooral bekend om zijn comedy magic en heeft daarnaast een brok aan ervaring. Ofwel: een lezing die je echt niet wilt missen!

https://www.youtube.com/watch?v=htypebJekCo

 

Wil je bij het Oktzauberfest 2021 aanwezig zijn? Dan is een reservatie VERPLICHT.

Er zijn twee soorten tickets die je kunt aanschaffen:

  1. Dag en avondticket: 30 euro — je bent vanaf 12:00* uur welkom in de winkel van The Premium Magic Store. Geniet van de gezellige sfeer, demonstraties, de cursus zakkenrollen van Magic Mike en zoveel drinken dat je wilt (gratis – bij de prijs inbegrepen)! Wissel ideeën en verhalen uit met andere goochelaars en zorg er vooral voor dat je geniet van het event! ‘s Avonds ben je aanwezig bij de lecture van LEVENT. Een afterparty kan natuurlijk niet ontbreken! KOOP DIT TICKET HIER.
  2. Avondticket/lecture ticket: 17,50 euro — je bent vanaf 19:00* uur welkom in de winkel van The Premium Magic Store. Om 19:30* start de lecture van  LEVENT. Je kunt meegenieten van de afterparty! KOOP DIT TICKET HIER. 
  • Tijden kunnen nog wijzigen!!

Let op: De Monkey Deals van 21 oktober zal hierdoor komen te vervallen! 

 

 

Gegevens

Datum:
oktober 21
Tijd:
12:00 pm - 11:00 pm
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:

Organisatoren

Marc Woods
The Premium Magic Store

Locatie

Premium Magic Store in Heeswijk-Dinther
Retselseweg 2a
Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant 5473 HC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie