Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NMU Dutch Championships

oktober 16

Op 16 oktober zal The Premium Magic Store aanwezig zijn met een stand op de Dutch Championships of Magic.

Hier zullen wij met een deel van ons assortiment, waaronder boeken, onze exclusives en onze best verkopende trucs.

Wil je dat we iets voor je meenemen? Laat het ons dan weten!

OVER DIT EVENEMENT:

Nog even en dan is het zover: het Nederlands Kampioenschap goochelen op zondag 16 oktober in het mooie Figi theater in Zeist. Zo’n 15 goochelaars gaan strijden om de prijzen in de categorie Stage (manipulatie, illusie, algemeen goochelen of mentalisme) en Close- up (met kaarten, munten, parlour etc.). Overdag zijn er wedstrijden, maar ook lezingen van topgoochelaars uit het buitenland en kun je shoppen bij een aantal goochelwinkels die ook demonstraties geven. We rekenen op ca. 200 goochelaars dus ook leuk om andere goochelaars te ontmoeten met dezelfde passie. In de avondshow treden bekende artiesten op uit binnen- en buitenland. Kortom: een magische dag waar jij bij kunt zijn!

Een avondshow met topartiesten

In de avondshow zullen een groot aantal toppers uit binnen- en buitenland optreden. Je weet en begrijpt vaak niet wat je ziet op goochelgebied. Optredende artiesten zijn o.a. Niek Takens, Arjan van Vembde, Martijn Martell, Guyllaume Wibowo uit Nederland. Nikola Arkane uit Noord- Ierland, Tom Stone uit Zweden en Jon Allen uit Engeland. Tom en Jon zullen overdag ook allebei een inspirerende lezing verzorgen. Alle informatie over het programma, de artiesten, de lezingen, de goochelwinkels die aanwezig zijn kun je hier lezen.

KOOP NU UW KAART… VOOR HET TE LAAT IS

Een kaart voor de hele dag én de avondshow kost slechts 100 euro. NMU-verenigingsleden, Magic Club leden en donateurs betalen 80 euro voor deze dag. Junioren tot 21 jaar 60 euro. Ben je lid van een vereniging dan kan uw vereniging een extra korting krijgen op uw kaart. Vraag dan eerst naar de voorwaarden bij uw secretaris voor je je gaat inschrijven.

BESTEL HIER EEN TICKET VOOR HET NK GOOCHELEN

Gegevens

Datum:
oktober 16
Evenement Categorie: