Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Exclusive Week – Welcome to the Magic Jungle

mei 25 @ 8:00 pm - mei 31 @ 11:30 pm

Welcome to the Magic Jungle.

In de enorme jungle die wij de goochelmarkt noemen, zijn wij met een enorme jungle-expeditie opzoek gegaan naar de verborgen pareltjes van de magic jungle. Deze “verborgen pareltjes” zijn items die uniek zijn en niet bij iedere dealer te vinden zijn. De unieke items die wij gevonden hebben in deze magic jungle, hebben wij meegenomen naar de Premium Magic Store, en deze zijn nu exclusief verkrijgbaar bij onze winkel. Vaak exclusief voor Nederland én België!

 

Vandaar dit nieuwe evenement dat wij aankondigen: Exclusieve Week. Een week lang presenteren wij IEDERE dag een nieuwe categorie met exclusieve producten. Sommige waren al een tijdje exclusief bij ons te koop, en andere zijn nieuw in onze collectie. Eén categorie is Neo Magic, die enorm veel Packet Tricks heeft – maar ook bijvoorbeeld de categorie boeken en mentalisme komt aan bod.

Wees er dus zeker van dat je in deze week onze website www.premiummagic.nl bezoekt.

Geniet van onze vondsten uit de diepe jungle.

#Welcometothemagicjungle #magicjungle #premiummagicstore

 

DAY ONE: NEO MAGIC

De hele collectie van Neo Magic is vanaf vandaag exclusief te verkrijgen bij The Premium Magic Store.

 

DAY TWO: BUSKING

Vandaag voegen we “The World’s Most Dangerous Card Trick” en twee Linking Rings set toe aan onze exclusief lijst toe. Daarnaast geven we even de spotlight aan “The Art of Traditional Street Magic” van de Nederlandse John Anders – niet exclusief, maar zeker de moeite waard als je van straatgoochelen houdt.

 

DAY THREE: ELECTRONICS

Vandaag bekijken wij onze drie bestsellers Spark, The Stranger en de SB Watches. Alle 3 deze producten worden ontzettend goed ontvangen door klanten en daarom is het dus ook niet vreemd dat deze drie enkele van onze best verkopende artikelen zijn. Daarnaast introduceren we natuurlijk ook graag een nieuwe exclusive: de Thumb t.i.s.h.. Hiermee kun jij gedachten, muziek, namen, voorwerpen, kleuren, cijfers of wát dan ook in iemand hoofd stoppen. Bijna letterlijk!

 

DAY FOUR: BOOKS

We zijn alweer halverwege onze gigantische expeditie door de goochel-jungle. En vandaag presenteren wij onze boeken! Maar liefst 9 exclusieve boeken van Vanishing Inc, ons bestverkochte boek ‘Mythology Codex’ en onze nieuwe topper ‘Curiouser & Curiouser’ komen voorbij! Daarnaast zijn wij samen met Vanishing Inc de ENIGE winkel wereldwijd die de officiële GAFF-kaarten bij Principia verkoopt!

 

DAY FIVE: DIY

We zijn al over de helft van onze gigantische expeditie door de goochel-jungle. 🧐 En vandaag presenteren wij allerlei items van onze categorie DIY!
Zo vonden we midden in de bossen een kleine hagedis.🦎
Benieuwd wat dit kan zijn? Kijk dan de video hieronder!

DAY SIX: MENTALISM
Onze gigantische expeditie komt bijna ter einde. Vandaag bekijken we onze Mentalism vondsten!🤯 We hebben een heleboel van Phill Smith – onze favoriete mentalist en ontwerper! Daarnaast enkele trucs van Michael Murray, Andi Gladwin en natuurlijk de adembenemende Rubik’s Wall die de vorige keer binnen no-time uitverkocht was! 😍

DAY SEVEN: UNDERMAGIC
Wij zijn enorm trots om aan te kondigen dat wij de nieuwe exclusieve dealer zijn geworden van Undermagic Sólo Magos!😱  UnderMagic is een bedrijf uit Spanje die vooral focussen op hoge kwaliteit trucs/routines! Alles aan hun producten klopt. Van verpakking tot denkwijze. Dit zijn allemaal goede en bruikbare trucs. Ook heeft UnderMagic ontzettend veel kindertrucs. Dus we zijn blij dat we deze unieke items eindelijk in Nederland kunnen aanbieden!

 

We hopen dat je hebt genoten van #exclusiveweek2021. Natuurlijk hopen we volgend jaar weer een nieuwe reis te maken en nieuwe exclusieve producten te verzamelen!

 

Gegevens

Begin:
mei 25 @ 8:00 pm
Einde:
mei 31 @ 11:30 pm

Locatie

Premium Magic Store in Heeswijk-Dinther
Retselseweg 2a
Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant 5473 HC Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

The Premium Magic Store
Telefoon:
0654641070
E-mail:
info@premiummagic.nl
Bekijk de site van Organisator