Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Belgisch kampioenshap goochelen

oktober 9

Op 9 oktober zal The Premium Magic Store aanwezig zijn met een stand op de Belgische kampioenschappen goochelen

Hier zullen wij met een deel van ons assortiment, waaronder boeken, onze exclusives en onze best verkopende trucs  komen.

Wil je dat we iets voor je meenemen? Laat het ons dan weten!

________________________________

OVER DIT EVENEMENT:

Zondag 9 oktober zal het Belgisch kampioenschap Goochelen worden georganiseerd in de categorie close up & stage. Inschrijven, ook voor Nederlanders, is nog mogelijk tot 31 augustus.

Daarnaast zijn er lezingen van Wayne Goodman (Engeland), Cyril Harvey (Frankrijk) en Gianni Henderson (België). Natuurlijk zijn er ook een groot aantal dealers aanwezig.

In de galashow treden o.a. op Wiener Circus, Lautaro (Spanje), Gianni Henderson (België), Ricky Canonne (België), Fernando Figueras (Spanje).

Ook zal in de avondshow voor de eerste keer de “Gerrit Brengman Trofee’ worden uitgereikt aan iemand die het goochelen in België en/of in het buitenland op de kaart gezet heeft, door een uitzonderlijke prestatie, een levenswerk enz.

Over Gerrit Brengman: Op 16 augustus 2022 verloor magisch België een goede vriend, een toegewijde en zeer gewaardeerde collega. Je kon altijd bij Gerrit Brengman terecht voor advies. Hij was de ambassadeur van het Belgische goochelen en een grote voorstander van de BMF en gaf altijd zijn onvoorwaardelijke steun.

Toegangsprijzen:
BMF leden € 40
Niet BMF leden € 50
Junior BMF leden € 25
Junior leden € 30

 

Gegevens

Datum:
oktober 9
Evenement Categorie: