Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Hoeveel goochelwinkels telt Amsterdam?

Amsterdam: de Nederlandse hoofdstad die bekend staat om zijn grachten, de dam en de bekende Kalverstraat. Deze enorme stad bevat bijna alles wat je je kunt bedenken. Maar, bevat deze stad ook goochelwinkels?

Op die vraag moet ik je helaas een teleurstellend antwoord geven: Amsterdam heeft namelijk geen goochelwinkels! Wil je dus een goochelwinkel bezoeken? Dan zul je dat helaas buiten deze stad doen.

Maar zo vreemd is dat namelijk niet hoor. Want ook de provincies Friesland, Groningen, Overijssel, Drente, Utrecht Zuid-Holland en Zeeland hebben helemaal geen goochelwinkel!

Gelukkig zit in Brabant wél een goochelwinkel

Dat er in Amsterdam geen goochelwinkel zit, betekent niet dat er geen goochelwinkels zijn in Nederland! Er zijn er niet veel, maar dat maakt het misschien alleen maar specialer.

Wil je de mooiste van allemaal bezoeken (dat zijn de woorden van klanten) dan moet je eens langsgaan bij The Premium Magic Store. Onze goochelwinkel is in 2020 geopend en heeft sindsdien honderden producten op voorraad genomen. Het is misschien even een uurtje rijden vanaf Amsterdam maar deze goochelwinkel is zeker de moeite waard! 


Previous
Next

Van Amsterdam naar de goochelwinkel

Heb je dus zin om eens de nieuwste goochelwinkel van Nederland te bezoeken? Leuk! We ontvangen je graag!

Het maakt niet uit of dat je al een trucje kunt of niet, en wat je leeftijd is. Want door al onze honderden producten zit er áltijd wel een trucje bij die je leuk lijkt. We hebben trucs van beginners tot de echte professionals. En wie weet? Misschien sta je ineens oog-in-oog met een bekende goochelaar als je hier in de goochelwinkel staat. 

Ben je benieuwd wat er allemaal in ons assortiment zit? Neem hieronder eens een kijkje tussen de categorieën: