DE HOOGTEPUNTEN VAN BLACKPOOL ’23

Blackpool magic convention 2023

Zo, het zit er weer op! Blackpool Magic Convention (BMC) 2023, en wat was het weer een gave editie. Voor degenen die onbekend zijn met BMC: dit is de grootste beurs ter wereld op het gebied van goochelen. Duizenden goochelaars van over de hele wereld verzamelen zich allemaal in de Winter Gardens in Blackpool Engeland om dé gaafste trucs te ontdekken, de gaafste gala shows en lezingen te zien, en natuurlijk om jouw grote idiolen uit de goochelwereld te ontmoeten!

Dit zijn de gaafste releases op blackpool

Dit jaar waren er ruim 150 verschillende dealers (!!) aanwezig in de dealerhallen. Waaronder wijzelf natuurlijk met onze Vorst & Bosch producten. Hieronder staat onze TOP 3 van trucs van BMC 2023. Daarna noemen we nog enkele trucs die de moeite waard zijn om te benoemen, want wat was er veel te zien dit jaar! 

1. drop van thomas badar

Dit is zonder enige twijfel onze nummer 1 van BMC 2023. Simpel maar indrukwekkend en met een prima prijskaartje, is het niet gek dat deze truc één van de populairste van de beurs was. De bedenker, Thomas Badar, liet je het effect zien, en je was letterlijk verkocht! Bekijk de trailer hiernaast en je zult begrijpen waarom dit onze #1 is en het uitverkocht was op de beurs.

Dit effect is exclusief beschikbaar in Nederland bij The Premium Magic Store. 

Bestel Drop hier
2. The ring swing thing van Sirus magic

Op de tweede plaats is The Ring Swing Thing geëindigd. Net als Drop: simpel maar indrukwekkend, en voor de prijs ga je ‘m ECHT niet laten liggen.. Een truc dat eens met iets anders werkt dan de standaard kaarten of munten, en misschien ligt daar ook wel de kracht! Het effect is simpel: een koord en een ring. Op onverklaarbare manier lijken ze door elkaar heen te smelten, zelfs in de handen van je toeschouwer!

Video is binnenkort beschikbaar, vraag voor een demo in de winkel!

Dit effect is exclusief beschikbaar in Nederland bij The Premium Magic Store. 

Bestel the ring swing thing hier

3. Coffee break van urbain

En onze #3 is Coffee Break van Urbain. Een chop cup routine zoals we die kennen, maar dan zó onschuldig ogend dat jouw publiek niet eens kan bedenken dat het met magneetjes werkt. Wat is namelijk het ‘balletje’? Een suikerklontje of een gesigneerd (euro)biljet. De kicker maakt het extra gaaf: je gesigneerde biljet eindigt in een gesloten koffiecapsule. Een chop cup routine zoals het hoort.

Al aanwezig in de winkel, maar pas beschikbaar vanaf 28 februari. 

Bestel coffee break hier

ook de moeite waard:

Venom Case

De Venom Case is een visitekaartjeshouder die fungeert als afdrukapparaat voor de professionele mentalisten. Met de Venom Case kun je in het geheim informatie verkrijgen die op een visitekaartje is geschreven en die ze onmiddellijk bewaren en NOOIT in hun bezit achterlaten.

Dit effect is exclusief beschikbaar in Nederland bij The Premium Magic Store. 

Venom case

Mexican Ropes

De Mexican Rope Trick is een geweldig effect voor de straat- en perlour goochelaars onder ons. Je laat één heel lang touw zien. Je maakt een knoop van de uiteindes en je lijkt het touw in elkaar te linken. Met een knip in de vingers verandert het touw nu in losse lussen! Ze kunnen allemaal uit handen gegeven worden!

Geen magneten o.i.d. en geen switch nodig.

mexican rope trick

The Perfect Match

Vinny Sagoo heeft weer een aantal nieuwe effecten en daar zitten zeker wat leuke tussen! Onze favoriet is The Perfect Match. Deze truc is perfect voor mentalisten en goochelaars die vaak op bruiloften optreden. Het effect is simpel maar sterk, en het is compleet controleerbaar.

Dit effect is exclusief beschikbaar in Nederland bij The Premium Magic Store. 

The perfect match

Wat was jouw favoriet?

Dit is onze top 3 en nog enkele van onze favoriete trucs die wij mee hebben kunnen nemen uit Blackpool! Welke effecten staan er bij jou bovenaan? Laat het ons weten in de reacties!

TOT VOLGEND JAAR, BLACKPOOL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.