Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Ed Marlo’s revolutionary Card Technique is een “must have” boek voor iedere goochelaar die zichzelf serieus neemt.

Marlo wordt beschouwd als één van de voorvaderen van het moderne goochelen, en de waarheid is dat als Marlo, Vernon & Erdnase er niet waren geweest dat goochelen er vandaag compleet anders uit had gezien. Door hen is goochelen vandaag zoals dat wij het kennen.

Maar waarom is Revolutionary Card Technique zo een belangrijk boek? 

Revolutionary Card Technique een verzameling van verschillende Marlo boekjes die zijn samen gevoegd tot één groot boek. Het boek verkend verschillende technieken en allen verschillende variaties op deze technieken zowel als verschillende effecten waar voor deze technieken worden gebruikt.

Mijn persoonlijke favorieten hoofdstuk van het boek gaat over de “Side-Steal”, Marlo heeft het in dit hoofdstuk over een geweldige techniek van het goochelen en hij legt verschillende manieren uit om de techniek praktisch automatisch te laten werken, van “colour changes” tot “card to pockets”.

Een ander geweldig hoofdstuk gaat over “Fingertip Control” in dit hoofdstuk staat een manier van een kaart selecteren centraal die vaak wordt gebruikt voor “think of a card” plots (Waar Vernon het goochelen mee heeft gerevolutioneerd). 

In een ander hoofdstuk praat Marlo over “estimation” als je ooit Think Nguyen hebt zien werken dan weet je hoe sterk “estimation” kan zijn en Think is dan ook een groot voorstander van deze techniek in het goochelen om werkelijke wonderen mee te creëren.

Dit en veel meer staat in Revolutionairy Card Technique. Het is een boek waar je nog vele jaren mee bezig zult zijn en die iedereen zijn niveau naar een nieuw level brengt.

-Rico Weeland