Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

5 GOOCHELTRUCS VOOR BEGINNERS!

Leuk dat je op deze pagina zit. Lijkt het je leuk om je eerste goocheltruc te leren? Lees dan vooral even verder, want het leren van goocheltrucs voor beginners is enorm leuk en hoeft ook niet moeilijk te zijn, lees hier maar
Bekijk in deze blog 5 makkelijke goocheltrucs voor beginners. We behandelen verschillende soorten trucs, zodat er altijd iets voor je bijzit! Veel plezier en heel veel succes!

1. Het Mirage Kaartspel

Het Mirage kaartspel is een super makkelijke truc die perfect is voor beginners! Het Mirage kaartspel is een getrukeerd kaartspel. Wat houdt dat in..? Nou, dat het kaartspel dus eigenlijk al het werk voor je doet!

Dit kun je doen met een Mirage kaartspel:

 • Meteen weten welke kaart een toeschouwer gepakt heeft
 • Toeschouwers kunnen hun eigen kaart terug vinden op een magische manier
 • Je kunt het volledige kaartspel veranderen in de gekozen kaart
 • Dit is pas het begin wat je ermee kunt, de mogelijkheden zijn eindeloos!

2. Suckerpunch munten

Als tweede geven we een voorbeeld met munten: Sucker Punch van Mark Southworty. Wat kun je met dit setje munten? Nou, een heleboel! Een iets duurdere set, maar echt waar voor je geld!

Sucker Punch is eigenlijk de perfecte set van munten goocheltrucs voor beginners! Ben je fan van muntentrucs of muntenroutines, dan is dit de perfecte beginners set voor beginnende goochelaars! 

Sucker Punch bevat een set van 14 pokerchip-gimmicks die een goede kwaliteit hebben, maar tevens ook goed betaalbaar zijn. Met deze set heb je oneindig veel mogelijkheden. Een soortgelijke routine met munten zou al snel honderden euro’s kosten. Laat de pokerfiches verdwijnen, verschijnen, verwisselen en verplaatsen en verkleuren. Je kunt bijna alles  uitvoeren met Sucker Punch!

Sucker Punch bevat:

 • 3 Fly – Een klassieke 3 fly routine.
 • Sun & Moon – Een copper/silver routine aangepast voor de Sucker Punch set.
 • Circular Change – Een makkelijke, maar prachtige verkleuring.
 • In the Hands Change – Een pokerfiche verplaatsing in de hand van de toeschouwer.
 • Trinity – Een  mooie productie en verdwijning van drie poker fiches.
 • Through – Een poker fiche duw je door een glas heen.

3. De goocheltrucs voor beginners van Daryl!

Nu komt er eigenlijk een hele reeks van geschikte goocheltrucs voor beginners aan – de goocheltrucs van Daryl. De wereldberoemde goochelaar Daryl, die al een poos geleden overleden is.

Daryl heeft een heleboel effecten en basiselementen uitgevonden die nu door goochelaars van over de hele wereld worden gebruikt. En die ook jij als beginnende goochelaar kunt gebruiken.

The Premium Magic Store verkoopt een leuke collectie van Daryl die allemaal beschkbaar zijn als goocheltrucs voor beginners. Neem bijvoorbeeld:

 1. The Princess Card Trick
 2.  Crossed Thought
 3. Jumping Jacks
 4. Ultra Monte
 5. Bizarre Assembly
 6. Red Prediction
 7. Ultimate Ambition
 8. Rainbow Ropes Remix
 9. Amazing Acrobatic Knot

Ook allemaal leuk geprijsd voor de beginnende goochelaar!

4. Het DMC kaartspel – voor mentalisten!

Ligt jouw interesse bij mentalisme – de mogelijkheid van gedachtenlezen en om zelfs gedachten te beïnvloeden? Dan is dit de perfecte eerste truc voor je.

Je ontvangt een kaartspel, dus mensen verwachten al snel een simpel kaarttrucje. Maar dit effect is zoveel meer dan dat: het is een makkelijk mentalistische truc met een enorm effect! 

Dit kaartspel bevat namelijk het Optical Marking Systeem. Een uniek ontworpen markering met close-up en parlour goochelaars in het achterhoofd. Het markeringsysteem biedt de mogelijkheid aan om de waarde en suit te zien in een oogwenk. Het is alsof je de kaart voor je ziet! Het werkt perfect! Of je het effect nu doet in een donkere omgeving (bar of kroeg) of op klaarlichte dag. Dit markeringsysteem werkt altijd. Het markeringsysteem is verwerkt op alle vier de hoeken dus tijdens het spreiden van de kaarten kun je de kaarten al zien.

Dit kaartspel is ook beschikbaar als V5. Dan is het kaartspel rood in plaats van groen! 

In het kort gezegd is dit dus dé perfecte goocheltrucs voor beginners die graag mentalisme willen leren!

5. AmazeWands: de humoristische goocheltrucs voor beginners

Vind je juist humor belangrijk in een truc? Of vind je kinderen het leukste publiek? Dan is dit wellicht de perfecte beginnerstruc voor jou!

De AmazeWands is een leuk effect dat zeker tot de goocheltrucs voor beginners behoord! Wat doet deze truc? Je hebt een goochelstok in een mooie, felle kleur. Maar dan opeens.. heb je er twee! En dan.. drie! Je snapt het al: het is een multiplying wands effect. Je tovert dus gekleurde goochelstokken tevoorschijn uit het niets! Als laatste haal je een zwarte goochelstok tevoorschijn die ook nog eens helemaal slap blijkt te zijn.!

De AmazeWands is perfect als goocheltrucs voor beginners want het is zó makkelijk maar heeft wel een heel leuk effect. Hiermee ben je verzekerd van leuke reacties van je publiek.

Wil je je nieuwe goocheltrucs verbeteren? Lees dan hier ons artikel over beginnerstrucs leren!

Ontdek meer beginnerstrucs hier!

Naast de in dit genoemde artikel zijn er natuurlijk nog véél meer andere goocheltrucs voor beginners!

Ontdek de Premium Magic Store in Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant. Deze prachtige goochelwinkel heeft ergs veel trucs voor beginners én voor profs! Dus als je beter wordt in het goochelen, kun je hier altijd terecht voor steeds moeilijkere en moeilijkere trucs! 

Ontdek hier al enkele goocheltrucs die erg populair zijn: