Vragen of advies nodig? Bel ons op 0413 413 023 of mail naar help@premiummagic.nl

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

3 UNIEKE & GRATIS UITJES IN NOORD-BRABANT

Welkom in de provincie van worstenbroodjes, de Efteling en de mooiste goochelwinkel van Nederland!

Welkom in Brabant: volgens de Brabanders dé mooiste provincie van heel Nederland.  Ben je in Brabant op vakantie of ben je een weekendje weg? Dan wil je natuurlijk niet te veel kosten maken. 

Of kom je uit Brabant en wil je zien wat onze mooie provincie ons te bieden heeft?

De reden van je bezoek aan deze pagina maakt eigenlijk niet uit: we geven je gewoon drie super gave gratis uitjes in Brabant!

Gratis uitjes in Brabant: 1. De Loonse en Drunese Duinen

De eerste optie die we voor je hebben zijn de Loonse en Drunese Duinen. Deze worden ook wel de Sahara van Brabant genoemd, en dat is niet voor niets! Dit enorme gebied is prachtig om te bezoeken en er is zó veel dat je kunt doen! Neem een heerlijke wandeling, pak de fiets, de mountainbike of neem voor de kinderen een emmer en schep mee! De kinderen kunnen bovendien in voldoende bomen klimmen, boomhutten bouwen en nog veel meer. Ja, dit kan echt niet missen op de lijst met “3 gratis uitjes in Brabant”!  Lees er hier alles over. 

BRON FOTO: anwb

gratis uitjes in Brabant: 2. The Premium Magic Store

Als tweede gratis uitjes in Brabant laten we je graag kennis maken met The Premium Magic Store. Deze goochelwinkel is gloednieuw, en dit is de enigste in heel Brabant! 

Kom langs en laat jezelf verwonderen. Het assortiment bestaat uit honderden producten die door de eigenaar Sven allemaal gedemonstreerd worden. Heb je nog nooit een trucje gedaan? Geen enkel probleem! Wellicht zie je nog wel een truc die je zelf wel wilt leren! De winkel is op magische wijze aangekleed zodat je je ogen uit kunt kijken! 

Neem je kinderen, kleinkinderen of gewoon een groep vrienden mee en waan je in deze magische wereld van de goochelkunsten!  

Met een beetje geluk kun je ook nog het typische Brabantse worstenbroodje hier proeven!

gratis uitjes in Brabant: 3. Eekhoorn Experience

Wandel door de gigantische bamboetuin van exotisch tuincentrum De Evenaar en ontmoet eekhoorns en waan je in Azië. Dwaal door een bamboebos langs enorme planten, palmen, yucca’s en Boeddhabeelden. Tussen al dit groen vind je natuurlijk ingerichte verblijven, met allerlei soorten eekhoorntjes. Tijdens je speurtocht door de Eekhoorn Experience leer je alles over deze fascinerende knaagdieren.

In principe is dit een enorme tuin- en diercentrum. Maar hier kun je je prima even vermaken hoor! Het voelt even echt alsof je op vakantie bent! En dat in Brabant met een gratis uitje!

BRON FOTO: Ettenleur.stappen.